Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Egyedi ágykeretet készítettünk!Hírek

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

Az ügyfelünk egy egyedi elképzelés alapján megálmodott ágykeretet kért tőlünk. Alapvetően cégünk volumene nem teszi rentábilissá az ágykeretek kivitelezését, de mivel szeretjük a kihívásokat, és megvan hozzá a szakmaiságunk, természetesen elvállaltuk a munkát.

Kisebb levelezés után arra jutottunk, hogy személyesen egyeztetjük a paramétereket, mivel a levélhez csupán csak egy néhány byte-os kép volt csatolva mintaként. Ilyen esetekben szeretjük látni azt is, hogy hova kerül az ágy, mert egy letisztult formavilágú szobába nem illik a bonyolultabb mintázatú bútor, de a rusztikus jellegű helységbe sem illik egy modern letisztult ágy. Fiatal pár volt a megrendelő, ebből adódóan elvetődött a kovácsoltvas stílus, de emellett megvolt az igény a díszítő elemekre. Mint ahogy a képek is mutatják, megtaláltuk az egyensúlyt, és sikerült eltalálni az egyedi ízlést.

Ötvöztük a letisztult formavilágot, a tapintatos díszítéssel. Az átadás már megtörtént, és az ügyfelünk úgy vélekedett a munkánkról: „Várakozáson felüli lett!” Elárulhatom, rengeteg munkánk van, és a megrendeléssel túlvállaltuk magunkat, viszont ezért a kijelentésért megérte. Készítettünk egy egyedi bútort, amit más cég még soha nem gyártott, és van egy elégedett ügyfelünk, akinek a szobájában egy olyan ágy van, amiből nincs még egy másik darab a világon… Egyedi!

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink