Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Modern kerítés

Időtállóság, magas esztétikai érték, rendkívüli élettartam. Ez jellemzi főként ezen kerítéseket.

Kompakt lemez borítású rozsdamentes acél kerítés

Vannak kimondottan exkluzív megjelenésű kerítésrendszerek! Ezek keretszerkezete rozsdamentes acélból készül, ezáltal soha nem fog rozsdásodni. A képen látott rozsdamentes acél kerítésváz kompakt lemez borítást kapott. A kompakt lemezre 10-20 év gyártói garancia a jellemző, a rozsdamentes acél pedig anyagából kifolyólag teljesen gondozásmentes. Kompakt lemezzel borított kerítések rendkívül időtállóak! Kompakt lemezzel borítják a modernebb házak oldalfalát dekoráció gyanánt, ezzel érik el a faberakás-hatást. Magának a kompakt lemeznek egyre több forgalmazója van, és egyre nagyobb szín-, és mintaválasztékban érhető el. A kompaktlemez ára tény, hogy kicsit borsos első hallásra, de időtállósága és karbantartási igénytelensége ellensúlyozza azt.

Modern kerítés kompaktlemez borítással

Rozsdamentes acél kerítés

Édesapám mondását tudnám ide használni, ami már egy kicsit kopott, de jól kifejezi a lényeget – “Örök élet, meg két nap!” Ha ezt a  kerítéstípust választod, akkor soha nem lesz vele problémád. A rozsdamentes anyag, mint nevében is benne van, rozsdamentes. Az idő vasfoga nem fog rajta. Mi a kerítés minden egyéb alkotóelemét szintén rozsdamentes acélból készítjük el. Igen! Jól érted! Az utolsó csavar is rozsdamentes acélból kerül beépítésre.

Rozsdamentes acél kerítés

A képen látott kerítés keretszerkezete 40x40x2mm-es rozsdamentes zártszelvényből készül, a függőleges osztások 30x5mm-es rozsdamentes laposacélból, a vízszintes pálca pedig 12×1,5mm-es rozsdamenetes acél csőből. A kapu forgópántjai is rozsdamentes acélból készülnek, sőt még az őket felfogató kötőelemek is. A képen látott rozsdamentes kerítés a legkedvezőbb árfekvésű a rozsdamentes kerítések között.

Modern vaskerítés

Gyártunk modern vaskerítéseket is. Ezek a típusok gyakorlatilag ugyanazt az időtállóságot képviselik, mint egy kovácsoltvas kerítés. A kerítés szerkezete szénacélból készül, amit utólagosan tűzihorganyoztatunk. A tűzihorganyozás megóvja a felületet, ezáltal nem fog rozsdásodni. A tűzihorganyozás után a horganyozott felületet színre festjük, egy általad megválasztott színnel. Nem vagy adott színekhez kötve, szabadon választhatsz.

Modern vaskerítés