Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Termékeink

Termékeink ügyfeleink elvárásai szerint kerülnek kialakításra. Minden általunk gyártott termékről gyártási terv készül.

Lapmegfogásos üvegkorlát

A legjobb ár-érték arányú rendszerünk. Kimondottan igényes a megjelenése és rendkívül nagy akadálymentes látóteret biztosít. Az erősített 3mm-es falú rozsdamentes acél oszlopok csupán 0,5m-re érnek a burkolat fölé! A kétrétegű 12mm-es biztonsági üveg garantálja, hogy az üvegkorlát maximális biztonságot nyújtson.

Oszlopos üvegkorlát

A legkedvezőbb ár mellett maximális biztonságot nyújt, élettartama kimagasló. Ebből a rendszerből tudunk olyan megoldást is gyártani, aminek nincs kapaszkodója, ezáltal szabadabbá válik a kilátás.

Rozsdamentes acél pálcás korlát

Ha a legkedvezőbb árú, életre szóló korlát megoldást szeretnél, akkor ez számodra a legjobb megoldás.

Sodronykorlát

Főleg olyan helyre ajánlom, ahol sok az egybefüggő szakasz. Ez lehet egy nagy terasz, de egy hosszú egyeneskarú lépcső is. Rövid szakaszokból álló lépcsőhöz nem javaslom.

Pontmegfogásos üvegkorlát

Az egyik legexkluzívabb korlátrendszerünk, ami rendkívüli eleganciát sugároz. A telepítése nagy odafigyelést és pontos tervezést igényel, mivel az üveglapoknak milliméter pontosan kell illeszkednie.

Függőleges pálcás inox korlát

Függőleges osztása miatt nem mászható, ezért az üveges megoldások után a legbiztonságosabb. Mivel kompletten hegesztett a rendszer, ezért a gyártási költsége magas. Akkor ajánlom, ha az üveg valamiért nem jöhet szóba.

Függesztett üveg előtető

Modern épületekhez kifejezetten ajánlott, úgy gondolom egy új modern házhoz már nagyon másban nem is szabad gondolkodni. A mi rendszerünk mind esztétikailag, mind biztonság szempontjából kimagasló. Mivel tetőinket saját magunk tervezzük, ezért a legextrémebb helyzetekre is megoldással tudunk szolgálni.

Kovácsoltvas előtető

Fa és rusztikus kőburkolat van a házon? Nem a modern irányt képviseled? Akkor neked ajánlom ezt a típust! Tetőink, mind horganyozott kivitelben készülnek, hogy az idő vasfoga még véletlenül se kezdhesse ki! 

Kovácsoltvas korlát

Nem “Pista bácsi” csinálja! Tudom, hogy van olcsó és még olcsóbb, de hidd el ez nem az a minőség! Akkor keress meg ennek a terméknek a kivitelezésének igényével, ha pontos tervezést, minőségi hegesztést, csiszolást és illesztéseket akarsz látni. 

Kovácsoltvas kerítés

Ezt sem “Pista bácsi” csinálja! El sem hiszed, hogy milyen apróságokon múlik az, hogy kerítésed harmonikus, esztétikus lesz, vagy egy nagy zűrzavar, elhibázott hézagokkal. Nem elég hegeszteni tudni, itt minden a tervezésen múlik és a precíz pontos összeállításon, ami szép hegesztésekkel és minőségi csiszolással párosul.

Modern kerítés

Modern házhoz modern kerítés illik! Többnyire ezek nem olcsó megoldások, de remélem nem is azért vagy itt, hogy spóroljál! Feltételezem, hogy minőséget szeretnél! Annyit ígérek, hogy mindenből a legjobbat fogod kapni és semmin nem fogok neked spórolni. Egy kerítés legalább egy életre szól, de talán az sem baj, ha kettőre. Kiválóan képzett szakembereink garancia arra, hogy minőséget fogsz kapni.

Lebegő lépcső

Komplett tervezést, gyártást és beépítést tudunk vállalni! Nagyon a szívemhez közeli ez a megoldás, ezért rendkívül élvezem, ha egy ilyen megrendelést kapunk. Ha szeretnél te is egy ilyen lépcsőt magadnak, biztos lehetsz benne, hogy a hely lehetőségeihez mérten a lehető legtöbbet kihozom belőle.

Fali kapaszkodó

A fali kapaszkodó nem dekoráció! Sajnos sok baleset következik be a hiánya miatt. Ne vedd félvállról! Sokan azt gondolják, hogy az öregeknek való. Ha egyszer megbotlasz, vagy megcsúszol, át fogod értékelni ennek fontosságát.