Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Kovácsoltvas kerítés

Rendeld meg nálunk kerítésed tervezését, gyártását és beépítését!

Miben tudok a segítségedre lenni?

Amint elfogadod az ajánlatomat, gyakorlatilag a teljes folyamatot végigkísérem, és segítek neked a helyes döntéseket meghozni. Rendelkezünk több kőműves partnerrel is, ezért szükség esetén a megfelelő partner kiválasztásában is segédkezni tudok. Az elképzelt kerítésedről méretpontos gyártási tervet készítek, ezért pontosan látni fogod, hogyan néz majd ki kovácsoltvas kerítésed. A vállalt munkát kulcsrakészen adom át, tehát kerítésedet teljesen működőképes állapotban fogod megkapni. Semmi dolgod nem lesz, csak annyi, hogy a szükséges összetevőket kiválaszd, természetesen ebben is  segítségedre leszek.

Milyen lépésekben készül el egy kovácsoltvas kerítés?

  1. Becsült méretek alapján kapsz minden szakmától (kőműves, lakatos, kapuelektronika) egy ajánlatot, és elfogadod azokat.
  2. Tervezés.Többnyire a kőművessel kell átbeszélned a lehetőségeket, ő tudja ugyanis, hogy a terepszinteket hogyan lehet majd optimálisan összehozni. Mondanám, hogy terveztesd meg, de a tapasztalatom az, egy jó kőműves jobban tudja mit kell csinálni, mint egy tervező. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de tényleg ez a gyakorlat. Itt persze a JÓ kőművesen van a hangsúly. A kerítés optimális méreteit (kapuk, kerítésmezők szélességét, magasságát) tőlem meg fogod kapni, a kőművesnek ezeket a méreteket kell tartania.
  3. Kőműves a kapuelektronikás és én együtt átbeszéljük, melyik szakmának mire van szüksége. Én mindenről rajzot adok, kizárólag szóban semmilyen fontos információt nem adok át.
  4. A kőműves megépíti a kerítés vázát, és amikor elkészül – állnak az oszlopok, mérhetőek a kerítésmezők -, akkor kimegyek a helyszínre és felmérem pontosan a kerítést. A felmérés után elkészítem a pontos gyártási terveket, amit rendelkezésedre is bocsátok azért, hogy jóváhagyd.
  5. A kőműves befejezi a feladatait, én közben legyártatom a kerítést, majd beépítem. A kapuautomatikás felszereli a motort, beépíti a vezérlőegységet, majd átadja neked a távirányítókat.
  6. Átadom a munkát és elszámolunk.

Elektromos kapu mozgatás

A kapuvezérlő elektronika beépítéséhez is tudok ajánlani megfelelő szakembert. A kapuvezérlés átbeszélése fontos eleme a kerítésépítésnek, ugyanis már az elején könnyen nagy hibákat lehet ejteni. Amikor megvan a kőműves, már tudnod kell ki csinálja az elektronikát, ugyanis a szenzorok, vezetékek kiállását nekik együtt kell átbeszélni. Én a szükséges információkról tervrajzot adok mindkét szakmának, így felém szóbeli kérdések alig maradnak, mindent egyértelműen a terveken közlök.

Műszaki tartalom

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy kerítéseink nem kézi kovácsolással készülnek, hanem kész, megvásárolható, hidegen és melegen kovácsolt alkatrészekből tevődnek össze, amit hegesztéssel egyesítünk és az összehegesztett elemeket csiszolással utómunkáljuk. Ezen munkálatok eredménye, egy teljesen egységes szerkezet, ahol csak a sarokpontokon látszódnak hegesztések! Szinte minden hegesztést eltüntetünk, ezért a kerítésed úgy fog kinézni, mintha teljesen egyazon anyagból lenne.