Kovácsoltvas előtető

Kovácsoltvas előtetőink mind egyedi alkotások, gyakorlatilag nincs két egyforma közöttük!
Színezett üveggel
Kovácsoltvas szerkezettel
Egyedi kivitelben
Céglogóval
Previous
Next

Kovácsoltvas előtető polikarbonát borítással

A képen látott kovácsoltvas előtető mángorolt zártszelvényből készül, ami utólagosan kovácsoltvas elemekből díszítést kap. A kovácsolt apró alkatrészeket készen vásárolom, de minden egyéb teljesen kézi munka. A tető borítása egy kiváló minőségű, felső kategóriás „X” struktúrás (erősített), 10mm-es, két oldalon UV stabil polikarbonát lemez. Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk rendesen! A szénacél tetőszerkezet gyártás után tűzi horganyozva van, ezzel a rozsdásodás teljesen kizárható.

A terméket bármilyen méretben elő tudjuk állítani, de az ajánlott kilógása a faltól 1,2m, és a maximális szélessége 3m. Ennél nagyobb előtető esztétikai problémát vethet fel. Az előtetőt tűzihorganyozás után feketére festjük, igény esetén antikoljuk.

Átlátszó üvegszerű felület
Kovácsolt elem díszítéssel
Egyedi méretben
Tűzihorganyozva
Previous
Next

Kupolás előtető tömör polikarbonát borítással

Kupolás előtetők üvegszerű műanyag borítást kapnak. A tömör polikarbonát borítás rendkívül strapabíróvá teszi a tető héjazatát. A tömör polikarbonát nem összekeverendő a plexivel! Hatalmas a különbség! Ezen anyagok mondhatni törhetetlenek, a napfénynek ellenállnak, mivel anyagában UV állóak. Az anyag kiválóságát az ára tükrözi igazán, mivel szinte pontosan annyiba kerül, mint egy azonos térfogatú edzett üveg. Valójában a felhasználási terület szabja meg, melyiket alkalmazzuk. Íves felületekre a tömör polikarbonátot ajánlom, egyenes felületekre viszont egyértelműen az üveget.

A kupolás előtető mángorolt zártszelvényből készül, amit utólag kovácsoltvassal díszítünk, majd tűzihorganyoztatunk. A tűzi horganyozás, mint feljebb is írtam, meggátolja a rozsdásodást.

A témában elkészült munkáink

Nincs több referencia ebben a kategóriában
Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen! Küldj képet és becsült méretet az info@femdekor.hu emailcímre.