Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Kovácsoltvas előtető

Kovácsoltvas előtetőink mind egyedi alkotások, gyakorlatilag nincs két egyforma közöttük!

Kovácsoltvas előtető polikarbonát borítással

A képen látott kovácsoltvas előtető mángorolt zártszelvényből készül, ami utólagosan kovácsoltvas elemekből díszítést kap. A kovácsolt apró alkatrészeket készen vásárolom, de minden egyéb teljesen kézi munka. A tető borítása egy kiváló minőségű, felső kategóriás “X” struktúrás (erősített), 10mm-es, két oldalon UV stabil polikarbonát lemez. Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk rendesen! A szénacél tetőszerkezet gyártás után tűzi horganyozva van, ezzel a rozsdásodás teljesen kizárható.

A terméket bármilyen méretben elő tudjuk állítani, de az ajánlott kilógása a faltól 1,2m, és a maximális szélessége 3m. Ennél nagyobb előtető esztétikai problémát vethet fel. Az előtetőt tűzihorganyozás után feketére festjük, igény esetén antikoljuk.

Kupolás előtető tömör polikarbonát borítással

Kupolás előtetők üvegszerű műanyag borítást kapnak. A tömör polikarbonát borítás rendkívül strapabíróvá teszi a tető héjazatát. A tömör polikarbonát nem összekeverendő a plexivel! Hatalmas a különbség! Ezen anyagok mondhatni törhetetlenek, a napfénynek ellenállnak, mivel anyagában UV állóak. Az anyag kiválóságát az ára tükrözi igazán, mivel szinte pontosan annyiba kerül, mint egy azonos térfogatú edzett üveg. Valójában a felhasználási terület szabja meg, melyiket alkalmazzuk. Íves felületekre a tömör polikarbonátot ajánlom, egyenes felületekre viszont egyértelműen az üveget.

A kupolás előtető mángorolt zártszelvényből készül, amit utólag kovácsoltvassal díszítünk, majd tűzihorganyoztatunk. A tűzi horganyozás, mint feljebb is írtam, meggátolja a rozsdásodást.