Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Árjegyzék - listaáraink

Az alábbi táblázat tartalmazza azon költségeket, amit a legtöbb esetben alkalmazunk egy ajánlat elkészítésénél.

1. Műhelymunka

Nem csak helyszíni munkavégzést vállalunk, hanem akár csak gyártást is.

  • Rozsdamentes anyag megmunkálás 8.500 Ft/óra
  • Szénacél megmunkálás 8.500 Ft/óra

A felhasznált anyagok felszámolásra kerülnek. Hozott anyag esetén a rozsdamentes acélok átrozsdásodására nem tudunk garanciát vállalni, mivel az anyagok “előélete” nem visszaellenőrizhető. (Pl.: a tárolása nem volt megfelelő)

 

2. Felmérés költségei

A felmérési igényed előtt megkérlek, hogy kérjél tőlünk egy írásbeli ajánlatot és fogadd el azt. Ajánlatkérésed megírhatod az info@femdekor.hu emailcímre, de használhatod kalkulátorainkat is.

  • Budapest díjmentes.
  • Pest megye díjmentes.
  • Pest megyén kívül 160 Ft/km (csak az odaút számolva) Megrendelés esetén jóváírjuk!

3.1 Műszaki előkészítés beépítéshez

Amikor mi építjük be a terméket, minden esetben készül egy látványterv azért, hogy lásd mit fogsz kapni, illetve készült egy lakatos gyártási terv is, mivel az alapján tudják a kollégák legyártani az adott terméket. Ez a lépés nem kikerülhető. Mindenképpen szükséges.

Egy átlagos korlát tervezési díja 22.000 – 44.000 Ft, míg egy kerítésé 33.000 – 55.000 Ft bonyolultságtól függően. Tervezés csak, akkor vehető igénybe, ha a terméket nálunk rendeled meg.

3.2 Műszaki előkészítés gyártáshoz

Amennyiben csak gyártást kérsz, lehetőség van beépítési segédletet kérni. Ebben az esetben elkészítjük a termék lakatos tervét a gyártáshoz (saját felhasználás), illetve részedre kiadunk egy iránymutatást a beépítéshez. Szeretném kihangsúlyozni, hogy amennyiben saját magad építed be a terméket, semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges nem megfelelő beépítésből bekövetkező meghibásodásokra. Építőipari termék beépítéséhez szakképzett szakember szükséges!

  • Műszaki előkészítés díja 8.500 Ft/óra

4. Kérésedre házhoz megyünk az előlegért, végösszegért.

Szeretnék megkérni, hogy amennyiben meg tudod oldani a befizetéseket magad, vagy megbízottad által végezd, ugyanis ennek megoldása részünkről emberi erőforrást igényel és ezért ezt díjtalanul nem tudjuk neked biztosítani. A díjkalkulációt a google map (leggyorsabb) ajánlott útvonala alapján számítjuk.

  • A kolléga óradíja 6.500 Ft/óra. Min 1 óra felszámolandó. Oda-vissza számolva ugyanazon útvonalon.
  • Kilométer díj 160 Ft/km (csak odafelé számolva)

 

5. Munkavégzés akadályoztatása esetén

Amennyiben előre egyeztetett időpontra érkeznek a kollégák beépíteni a terméket, de a helyszín nem biztosított a munkavégzésre a szerződésben foglaltak szerint, úgy arra a napra meg kell fizetni a munkadíjat, annak ellenére, hogy munkavégzés nem történik.

  • 2 fő kiszállása esetén 115.000 Ft
  • 3 fő kiszállása esetén 172.500‬ Ft

Megkérlek, hogy vedd komolyan a fentebb leírtakat és tegyél meg mindent, hogy ezt elkerüljük, hisz ez közös érdekünk! Sajnos az utóbbi években többször is  előfordult, hogy nem kellő körültekintéssel jártak el ügyfeleink, ezért került bevezetésre ez a szankció, bízva abban, hogy így nem fordul elő többet ilyen eset.

A feltüntetett árak az Áfa-t nem tartalmazzák. Az árak tájékoztató jellegűek! Az árak módosításának jogát fenntartom. A pontos árakról a termék megismerését követően tudok tájékoztatást adni.