Áraink

Az alábbi táblázat tartalmazza azon költségeket, amit a legtöbb esetben alkalmazunk egy ajánlat elkészítésénél.

1. Műhelymunka

Nem csak helyszíni munkavégzést vállalunk, hanem akár csak gyártást is.

 • Rozsdamentes anyag megmunkálás Bruttó 15.875 Ft/óra
 • Szénacél megmunkálás Bruttó 15.875 Ft/óra

A felhasznált anyagok felszámolásra kerülnek. Hozott anyag esetén a rozsdamentes acélok átrozsdásodására nem tudunk garanciát vállalni, mivel az anyagok “előélete” nem visszaellenőrizhető. (Pl.: a tárolása nem volt megfelelő)

2. Felmérés költségei

A felmérési igényed előtt megkérlek, hogy kérjél tőlünk egy írásbeli ajánlatot és fogadd el azt. Ajánlatkérésed megírhatod az info@femdekor.hu emailcímre, de használhatod kalkulátorainkat is.

Megrendelés esetén a felmérési díj 100%-át jóváírjuk így a felmérés díjtalan.

 • Pest megyén belül a felmérés díja
  Bruttó 15.875 Ft

 • Pest megyén kívül a felmérés díja
  Bruttó 25.400 Ft

3.1 Műszaki előkészítés beépítéshez

Amikor mi építjük be a terméket, minden esetben készül egy látványterv azért, hogy lásd mit fogsz kapni, illetve készült egy lakatos gyártási terv is, mivel az alapján tudják a kollégák legyártani az adott terméket. Ez a lépés nem kikerülhető. Mindenképpen szükséges.

Egy átlagos korlát, kerítés tervezési díja Bruttó 89. 687 Ft. Tervezés csak, akkor vehető igénybe, ha a terméket nálunk rendeled meg.

3.1 Műszaki előkészítés beépítéshez

Amennyiben csak gyártást kérsz, lehetőség van beépítési segédletet kérni. Ebben az esetben elkészítjük a termék lakatos tervét a gyártáshoz (saját felhasználás), illetve részedre kiadunk egy iránymutatást a beépítéshez. Szeretném kihangsúlyozni, hogy amennyiben saját magad építed be a terméket, semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges nem megfelelő beépítésből bekövetkező meghibásodásokra. Építőipari termék beépítéséhez szakképzett szakember szükséges!

 • Műszaki előkészítés díja Bruttó 15.875 Ft/óra

4. Kérésedre házhoz megyünk az előlegért, végösszegért.

Szeretnék megkérni, hogy amennyiben meg tudod oldani a befizetéseket magad, vagy megbízottad által végezd, ugyanis ennek megoldása részünkről emberi erőforrást igényel és ezért ezt díjtalanul nem tudjuk neked biztosítani. A díjkalkulációt a google map (leggyorsabb) ajánlott útvonala alapján számítjuk.

 • A kolléga óradíja Bruttó 10.795 Ft/óra. Min 1 óra felszámolandó. Oda-vissza számolva ugyanazon útvonalon.
 • Kilométer díj Bruttó 203 Ft/km (csak odafelé számolva)

5. Munkavégzés akadályoztatása esetén

Amennyiben előre egyeztetett időpontra érkeznek a kollégák beépíteni a terméket, de a helyszín nem biztosított a munkavégzésre a szerződésben foglaltak szerint, úgy arra a napra meg kell fizetni a munkadíjat, annak ellenére, hogy munkavégzés nem történik. Ennek díja Bruttó 222.250 Ft

Megkérlek, hogy vedd komolyan a fentebb leírtakat és tegyél meg mindent, hogy ezt elkerüljük, hisz ez közös érdekünk! Sajnos az utóbbi években többször is  előfordult, hogy nem kellő körültekintéssel jártak el ügyfeleink, ezért került bevezetésre ez a szankció, bízva abban, hogy így nem fordul elő többet ilyen eset.