Értékeléseink

Ügyfeleink így értékelték munkánkat

Hallgasd meg ügyfeleink véleményét rólunk, videó interjút formájában!

Play Video
Play Video

Szöveges értékelések

Köszönöm ez úton is azoknak, akik írtak. Nagyon fontosak számomra ezek a visszajelzések, mivel ez számomra egy megerősítés, hogy jó irányba haladunk!

Az előtető kivitelezésével kapcsolatos munkák elvégzése magas színvonalon történt, a végtermék nagyon szép és jó minőségű lett, eddig mindenkinek, aki látta elnyerte tetszését. Az árajánlat adástól a végső átadásig, minden átláthatóan korrekten történt. A felmérést és a kivitelezést végző munkatársak minden kért információt megadtak. A tervezéstől a gyártáson keresztül az előtető felszereléséig folyamatos tájékoztatást kaptam a munkák állásáról, illetve lehetőség volt a személyes ellenőrzésre is. A gyártásra és felszerelésre vonatkozó árajánlat részletesen tartalmazta az anyag árakat, a munkálatok díjait és a szállítási költségeket. Menet közbeni “áremelés” nem történt. A vállalt határidőt betartották, az ajánlatban megadott időpontig a felszerelés megtörtént. Összességében A FémDekor Kft. csapata nagyon jól teljesített, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.
Kohod György
Hajóüzembiztonsági és regiszteri szakügyintéző, Budapest Főváros Kormányhivatala
Kedves Ákos! T.Cég! Nagyon köszönöm a korrekt és kifogástalan az elképzelésemnek teljes egészében megvalósított kivitelezést. Azt mondhatom az egész komplett építkezésben Ti voltatok akik az ígért időpontot és hibátlan munkát végeztetek. A csapatod kiváló tisztességes, segítőkész dolgozok! Gratulálok és további sok sikert kívánok!
Kékesi György
Kedves Ákos, Nagyon köszönjük a munkátokat, és utólag is örülünk, hogy a kapu elkészítésével Titeket bíztunk meg, nem csalódtunk, gyönyörű lett. A hozzáállásotok is példaértékű volt végig a munka során: korrekt, kiszámítható, együttműködő, rugalmas. Köszönjük! Üdv
Gerencsérné Széles Zsuzsa
Kedves Ákos! Köszönjük szépen a gyors, pontos és gyönyörű munkát! Nagyon szépek lettek a korlátok, a házuk ékkövei, nagyon tetszenek nekünk! Külön köszönet kollégái szakszerű, korrekt, alapos munkájáért! Hamarosan keresni fogjuk Önöket újabb megbízásáért! Üdvözlettel:
Takács-Tamási Krisztina
Kedves Ákos! Nagyon elégedett voltam a munkátokkal, ami már a felméréssel kezdődött. Ezután a megbeszélt időpontra elkészültek az elemek. Sajnos történt egy hiba, hogy a profil a galéria födémben nem az általam mondott méret volt, de ez nem a Ti hibátok volt, nekem is rosszul mondták. Viszont nagyon gyorsan a megegyezetteknek megfelelően, korrekt áron módosítottátok a talpakat és így sikerült hamar felszerelni. Karcsiék is nagyon segítőkészek voltak mindenben. Köszönöm a precíz munkátokat!
Lenkei Árpád
Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült kapuval! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen sikeres munkákat tudnak leadni. Minden abszolút rendben volt, úgy a munka kivitelezése, mint a szállítási idő pontos betartása. Már előre örülünk a következő termékekre amiket tervbe vettünk.
Garamszegi Hana és József
Szia Ákos! Köszönöm a munkátokat! Már sokat dolgoztunk együtt, most sem csalódtam a csapatban és a minőségi munkában!
Lovász Zoli
Tisztelt Turóczi Ákos Úr! Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket. Köszönjük!
Baloghék
Tisztelt Turóczi Úr! Mi is nagyon köszönjük a munkát és természetesen a minőségi kivitelezést, beépítést is. Külön kiemelem Aknay mérnök úr alaposságát, rugalmasságát a helyszín felmérése tekintetében, hiszen tökéletesen igazodott/igazodik a nekünk megfelelő időpontokhoz. Nagyon fontos, hogy nem hagyja ránk az elképzeléseinket, hanem logikusan megmagyarázva más lehetőségek megfontolását tárja elénk, amit mi az esetek többségében meg is fogadunk. Köszönettel és üdvözlettel, Tóth Éva
Tóth Éva
Minden rendben volt, az üvegkorlát tényleg gyönyörű, nagyon jól mutat a helyén. A szerelést végző szakemberek nagyon jó, minőségi munkát végeztek, és külön értékeltem, hogy eltakarították a szereléssel járó koszt, és szépen tisztán adták át az üveget is. Az átadás kicsit húzódott a többszöri időpont egyeztetés miatt, de ezt leszámítva összességében meg voltunk elégedve! Köszönjük!
Kurucz Erika
Igaz kaptam némileg kedvezőbb ajánlatot, de a megbeszélésünk közben egyértelművé vált, hogy maguk az én embereim! Ilyen pozitív hozzáállást még nem tapasztaltam.
Szabó András
vállalkozó
Nagyon szép lett a kovácsoltvas korlát, a bemutatott referencia munkáknak megfelelően nem csalódtunk az eredményben! Külön köszönjük a kisebb változtatás megértését, illetve a kollégák segítőkész együttműködését!
Erdősné L.Zs.
Tisztelt Túróczi Ákos! A kerítés vasmunkái a mai nappal elkészültek. A munkájukkal maximálisan meg vagyunk elégedve. A kerítés ízlésesen hibátlanul lett elkészítve. A helyszíni szerelést végző dolgozók nagyon szakszerűen, pontosan, udvariasan végezték a munkájukat. Minden elismerésünk a vállalkozásuknak.
Czárt Árpád és Czárt Árpádné Somogyjádról
Tisztelt FémDekor Kft. Nagyon szépen köszönjük a kiváló munkájukat!!! Nagyon örülök hogy önöket választottuk a kerítésünk elkészítéséhez. Minden a megbeszélés szerint készült. Nekünk ez egy életre szóló beruházás, amit önök nagyon szépen elkészítettek. Az önök munkáját csak ajánlani tudom, és fogom is. További jó munkát és sok megrendelést Kívánok!
Héja család
Tisztelt Uram, ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.
Lehoczky Imre
Tisztelt Turóczi úr! A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.
Kóbor Franciska
Boneberger Horst tulajdonos nevében is
Nem a legolcsóbb, de normális, megbízható, segítőkész cég. Profi munkát végeztek, megérte az árát. Szép munkát kaptunk. 🙂
Szegletes Kata
Munkajukkal nagyon elegedettek vagyunk, a kezdeti lepesektol a munka befejezeseig. Ezuton koszonetet szeretnek mondani mindenkinek aki reszt vett korlatunk elkesziteseben. Nehany szoban, Onoket a professzionalitas, turelem, megbizhatosag, pontossag es a kedvesseg jellemzi. A szerelo brigaddal szinte csaladias hangulat alakult ki es ez tenyleg nagy dolog. Mindenkinek csak ajanlani tudom Onoket.
Papp Csilla
Kedves Ákos! Nagyon örülök, hogy sikerült Önökre találnom, már már kezdtem feladni, hogy a kerítés, amit megálmodtam, nem készül el soha. Kezdtem elveszíteni a bizalmam a vállalkozókba, akik mindent megígértek, de mintha meg sem hallották volna az igényemet, és saját elképzelésüket akarták rám erőltetni. Az Ön és kollégái munkához, ügyfélhez való hozzáállása alap kellene, hogy legyen minden vállalkozó számára, mert csak így lehet az ügyfelet megtartani, és elérni, hogy a vállalkozás jó hírét terjesszék. Mindent betartottak, amit megígértek és a kerítésem, olyan gyönyörű lett, amit megálmodtam. 🙂 Köszönöm a minőségi munkát és további sok sikert kívánok Önöknek!
Krcsmarik Szilvia
Ritka korrekt hozzáállást tanúsítottak, és szép munkát végeztek. A tapasztaltak után csak Önöket fogom keresni. Köszönöm munkájukat!
Kis Zoltán
Kedves Fémdekor Kft munkatársai és a vezetés Nagyon köszönöm a munkájukat pontos határidőre elkészítettek mindent nagyon tetszik elégedettek vagyunk. Nagyon-nagyon szép. Kiváló gyors munkát végeztek abban a hidegben a munkatársaik is. Más érdeklődőknek is ajánlani fogom Önöket. Boldog Új Évet kívánunk
Károlyi József Sándorné és családja
Konstruktív hozzáállás; hatékony, együttműködő kommunikáció; kifogásolhatatlan munkavégzés határidőre. Maximálisan elégedett vagyok.
Takács László
Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.
Jungvirthné Bús Erzsébet
ügyvezető, Tatai Városgazda Kft
Tisztelt Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönöm munkájukat. Szép lett a kapu. Akár referenciaként is bemutathatják.
Szalai Sándor
Pontosak, precízek. Tökéletesen azt kaptam, amit ígértek. Sok-sok olyan dologra felhívták a figyelmemet, amit a korlát kialakításánál figyelembe kell venni. A határidők és időpont egyeztetésekben rugalmasak. Más lakatosról váltottam rájuk. Az ár magasabb volt (fájt is egy kicsit 🙂 ), de volt egy különbség => Ők megcsinálták. Ajánlom mindenkinek, aki igényes arra amit létra akar hozni.
Szalóki László
Pontosak, korrektek, minőségi munkát végeznek. Tisztán, hibátlanul adják át a megrendelt terméket. Csak ajánlani tudom!
Husztiné Kovács Reni
Pontos, tiszta munkavégzés, jóval az ígért határidő előtt elkészült a termék. Ajánlom őket!
Dobosi Zsuzsa
Kedves Ákos, Maximálisan meg voltunk elégedve az általatok nyújtott szolgáltatással. A pontosságotokkal, az ígért időpontok pontos betartásával, a folyamatos tájékoztatással és hogy minden esetben elérhetőek voltatok számunkra. Mindezen felül véleményünk szerint tökéletes munkát végeztetek, aki látja, csodálja az elkészült korlátot. 🙂 Csak így tovább!
K. Csaba
Köszönöm a gyors és precíz munkát. Meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Rutka Sándor
Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk
Hock család Kerepesről
Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.
Reszler Zsuzsa
Korrekt munka, udvarias munkatársak. Figyelnek a feladatra, gondolkodnak, igyekeznek a legjobb megoldást választani. Személyre, helyszínre szabott kivitelezés, nem konfekciómunka, ami sehogy sem stimmelne. Remélem, sokáig fogjuk élvezni munkájuk eredményét -pláne, ha a második ajánlattal is valamikor elkészülnek 🙂
Ligeti István
Az árajánlat és a helyszíni felmérés gyors és szakszerű volt. Az elvégzett munka minősége kiválló. Sajnos az üveg leszállítása többszöri nekifutásra sikerült csak, ezért a munka befejezése 1 hónapot csúszott. Ez nem okozott bonyodalmakat a cégünknél, de a tény hogy nem kaptunk időben tájékoztatást a késésekről (ami miatt nekünk kellett telefonálgatni) árnyékot vet a teljesítményre.
Klotz Antal
Iscar Hungary Kft
Kedves Ákos! Köszönjük a jó és szép mukát és a jó közremüködést. Nagyon megvagyunk elégedve és nagyon szépen néznek ki a korlátok. Külön megdicsérnénk a ”fiukat”, akik egy nagyon alapos és jó munkát végeztek. Természetesen fogjuk ajánlani másoknak is.
Balázs Sándor és Eliza
Kedves Ákos! Szeretném megköszönni a munkátokat. Öröm volt, egy ilyen szakmailag felkészült, profi csapattal együtt dolgozni. Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával és a szakértői hozzáállással, csak ajánlani tudom mindenkinek a cégeteket!
Zollai János
Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!
Koncz Joli és Sebestyén Gábor
Tisztelt Turóczi Úr! A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.
Zsíros László
fortunahajo.hu
A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.
Bodnár Gyula
Köszönöm a gyors és pontos munkát. A két srácon látszott, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak.
Molnár Tibor
Kedves Túróczy Ákos! Köszönjük a gyors és pontos munkát. Elégedettek vagyunk, az elkészült korlát dísze lett a frissen felújított lakásunknak. Ajánlani fogjuk Önöket ismerőseinknek.
Zsuzsa és Péter
Már a munka kezdetén is elégedett voltam és úgy éreztem a legjobb helyen járok. Köszönöm a szakértelmüket!
Siklós Károly
Kedves Ákos, Gyorsak, rugalmasak, megbízhatóak vagytok, minőségi, szép munkát végeztek, csak ajánlani tudlak majd Titeket. Köszönöm!
Kiss Mónika
Tisztel Turóczi Ákos Úr! Kiküldött munkatársai szimpatikus, jó modorú emberek. Munka közben elnézve őket, komoly szakmai tudásról és hozzáértésről tettek tanúságot. Szükség esetén szívesen fordulnánk ismét Önökhöz, illetve ajánljuk a cégüket másoknak is. Köszönettel és üdvözlettel…
Goda család
Tisztelt Turóczi Ákos Úr! Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira!
Maróti László
Az ügyintézés a kommunikáció és a kivitelezés is profi, csak ajánlani tudom mindenkinek a céget.
Rontó Balázs
Nálunk ma fejezték be az erkély korlát szerelést. Kiváló minőségű anyagokkal, profi kivitelezési technikával, pontos és normális megjelenéssel dolgoztak. Köszönet érte.
Hajcser Attila
Köszönöm a tisztességes, becsületes munkát, ajánlani fogom Önöket!
Kis Péter
A felméréstől az összeszerelésig igazi szakemberek, korrektek és megbízhatóak. Bárcsak ma Maggyarországon minden szakember így állna hozzá az elvégzendő munkához és az ügyfeleikhez! További szakmai sikereket kívánok nekik!
Benedek Attila
Tisztelt FémDekor Kft. Maximálisan megvagyok elégedve a munkával. A beszerelő srácok igen ritka lelkiismeretes odafigyelő munkát végeztek.
Barta László