Rozsdamentes acél kerítés

Abszolút gondozásmenetes! Egy életre szóló választás.
Gondozásmentes kerítés
Kompakt lemezzel díszítve
Egyedi formában
Költségtakarékos
Mészkő kerítéshez
Previous
Next

Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Tetszik? Ha igen a válasz, akkor ez a létező legjobb megoldás!

Nem akarsz rozsdát látni soha az életben? Nem akarsz festegetni? Azt szeretnéd, hogy kerítésed mindig úgy nézzen ki, mintha aznap vásároltad volna? Hajlandó is vagy azért többet áldozni? Ha minden itt feltett kérdésre „Igen!” a válaszod, akkor ez a kerítéstípus a kedvedre való lesz!

Prémium minőségben készítjük el neked rozsdamentes kerítésed!

  • A kerítésed minden alkatrésze (na jó 99%-a) rozsdamentes acélból készül. 1% az, ami nem tud abból lenni, mint például egy úszókapu esetében a műanyag vezetőgörgő. Szóval minden abból lesz, ami csak ésszerűen lehet.
  • A rozsdamentes kerítés szerkezete nem attól rozsdamentes, hogy valamilyen bevonatot kap, hanem anyagában rozsdamentes acélból készül, mégpedig KO33-as minőségű (1.4301) rozsdamentes acélból. Ez az anyagminőség kültéren is tökéletesen teljesít.
  • A felületek csiszolása K240-es szálcsiszolású, tehát megegyezik a rozsdamentes acél korlátok felületkiképzésével. A rozsdamentes acél a csiszolás következtében lesz tökéletesen homogén. Ránézésre fényes és strukturált külsőt kap.
  • A sarokpontok elvágólag (gérbe) vannak csiszolva, így az anyagok találkozási pontjai is egy igen magas minőségű megjelenést kölcsönöz a kerítésnek.
  • A hegesztési varratok mind el vannak csiszolva olyan módon, hogy nem fogod tudni megmondani, hol volt meghegesztve az anyag. Hegesztési varratok, csak a belső sarkokon láthatóak, illetve ott, ahol nagyobb igénybevételnek van kitéve a szerkezet. Ettől függetlenül, minden hegesztési varrat minőségi külsővel bír, tehát úgy néz ki mint egy hegesztés. Minden kollégám képzett hegesztő, tehát úgy fog kinézni a hegesztés, ahogy annak lennie kell!

Miben tudunk neked segíteni?

  • Rozsdamentes acél kerítésed tervezésben a legelejétől fogva. Látni fogod, mit kapsz a pénzedért, már jó előre! Ez nekem is fontos! 
  • A kerítésed gyártásában és a beépítésben egyaránt. Kulcsra készen kapod meg, ha kell automatikával együtt!

Garancia, szavatosság…

Sokan nem tudják, de a kerítésépítés is építőipari tevékenység, mindazonáltal 3 év (garancia) szavatosság vonatkozik erre a termékre is. De nem kell aggódnod! A rozsdamentes acél ugyanis soha nem megy tönkre, nem rozsdásodik, ezáltal elhasználódással nem kell számolnod. Ami egy ilyen kerítés esetén idővel tönkre mehet és esetleg cserére szorul, azok a forgó, mozgó alkatrészek, de ezeknek a cseréje is optimális esetben több tíz év.

Miért fontos a rozsdamentes acél kerítés pontos tervezése? Mit tudunk vállalni?

  • Segítünk már a legelejétől neked, akár meg is tervezzük a teljes kerítésed az alapoktól kezdve. Iránymutatást adunk a kőművesnek.
  • A tervezés azért is kiemelt fontosságú, mondhatni közös érdek, mivel semmilyen más módon nem tudnánk neked prezentálni a kerítést. Hogyan mutatnám meg neked, pontosan miként fog kinézni a kerítés, ha nem tervezzük meg? Én biztos nem merném olyanra bízni ezt a munkát, aki nem tudja nekem pontosan megmutatni, mire fizetek ki akár millió forintnál is nagyobb összeget. Fontosnak tartom, hogy lásd, hisz ha bármin is módosítani szeretnél, azt még egy olyan fázisban megteheted, ahol semmilyen költséged nincs ezzel kapcsolatban.

 

A témában elkészült munkáink

Nincs több referencia ebben a kategóriában
Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen!  Küldj képet és becsült méretet az info@femdekor.hu emailcímre.