Gipszbeton lépcsőre korlát

Több éve tervezünk, gyártunk és kivitelezünk gipszbeton lépcsőkre korlátokat. Kimagaslóan magas tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen!
Kapaszkodó nélkül
Letisztult és elegáns
Kovácsoltvasból is
Látszó üvegfogó nélkül
Bronz üveggel
Pontmegfogással
Szögletes kivitel
Previous
Next

Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

 

Gipszbeton lépcsőre korlátot építünk! Nem foglalkozunk gipszbeton lépcső építéssel!

Mi gipszbeton lépcsőre korlátokat építünk, magát a lépcsőszerkezetet nem mi készítjük el. Mivel mondhatom, hogy minden lépcsőgyártóval jó kapcsolatot ápolunk, ezért kérlek ne kérdezed meg tőlünk, hogy kit ajánlunk. Annyit mondhatok, hogy rossz tapasztalatunk egyik gyártóval sincs. Javaslom vedd fel velük a kapcsolatot és azzal köss üzletet, aki a legjobb feltételeket biztosítja neked. A legjobb feltétel az nem a legolcsóbb árat jelenti, hanem a legkomplexebb szolgáltatást és ügyfélközpontú kiszolgálást!

Amennyiben gipszbeton lépcső építésre keresel céget, javasolom, hogy kattints a következő linkre: gipszbeton lépcső készítés

Nagyfokú szakmai felkészültséget igényel!

A gipszbeton lépcső egy rendkívül innovatív megoldása a lépcső építésnek. Egyrészről nagyon gyorsan megépíthető, másrészről lényegesen kedvezőbb áron, mint egy zsaluzott vasbeton lépcső. A szerkezeti összetételéről érdemes a gyártó oldalán tájékozódni, mivel már többféle konstrukcióban is megvalósítható, de a legelterjedtebb formája a pengefalas megoldás, ami a fenti képeken is látható.

Gyakorlatilag 2db 10mm-es gipszlap között van 30mm vasalt beton. Mérnöki tervezésnek köszönhetően a gipszlépcsők rendkívül masszív szerkezetűek. A szerkezeti kialakítás sajátságossága miatt, korlátot építeni ezen betonfelületre csak megfelelő technológiával lehet. Ezen technológiának mi a birtokában vagyunk és már több mint 7 éves tapasztalattal a hátunk mögött nyugodtan kijelenthetjük, hogy profi módon építünk biztonságos és tartós korlátot ezen lépcsőszerkezetekre.

Gipszlépcsőre általunk építhető korláttípusok

Tudásanyag gipszlépcső építés témával kapcsoltban

Javaslom, hogy az alábbi cikkeket olvasd végig gipszbeton lépcső építés előtt, mivel nagyon sok olyan hasznos tanács van benne, amivel pénzt spórolhatsz meg magadnak, illetve néhány igen kellemetlen helyzettől is megkímélheted magad.

YouTube videóink a témában

A témában elkészült munkáink

Nincs több referencia ebben a kategóriában
Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen! Küldj képet és becsült méretet az info@femdekor.hu emailcímre.