WPC Kerítés prémium minőségben

Életre szóló megoldás
Jó ár-érték arány
Életre szóló megoldás
Previous
Next

Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Nem tömegterméket gyártunk! Mi prémium minőségű WPC kerítést gyártunk!

 • A kötőelemek 90%-a rozsdamentes acél! Nem összekeverendő a galvanizált kötőelemmel, ami pár éven belül rozsdásodni kezd. A2-es A4-es minőségű 100%-ig rozsdamentes anyag kerül beépítésre. A WPC kerítéspanelt tartó kötőelemek 100%-a rozsdamentes acél. Abszolút gondozásmentes! Egy ilyen kötőelem ára lényegesen magasabb egy horganyzott kötőelemnél. Sok kell belőle, de hidd el, megéri!
 • A kapuk látszó ütközője is rozsdamentes acélból készül, mert nekem így jobban tetszik 🙂 , illetve kívülről nézve is prémium hatást kelt ezáltal a kerítés. Nem konfekció áru! 
 • A személykapu tolópajzsa (amit megfogsz, amikor kinyitod) szintén 100%-ig rozsdamentes acélból készül, illetve az azt rögzítő kötőelemek is rozsdamentes acélból vannak. Ezek az alkatrészek részét képezik az árnak, mivel ettől lesz a kerítésed más, mint a többi ezer. Nem tömegterméket gyártunk!
 • A kerítésed fémszerkezetének egy része rozsdamentes acél, illetve tűzihorganyzott, ezáltal rozsdásodással nem kell számolnod.

Kinek ajánlom a WPC borítású kerítést és miért?

Akik nálunk ezt a kerítés-típust keresik, azoknak többnyire a legfontosabb tényező a belátásgátlás mellett a hosszú élettartam. Mi nem készítünk fa borítású kapukat, mivel nem szeretünk olyan megoldásokkal szolgálni, ami pár évnél tovább nem tartja meg az eredeti állapotát. Spórolási célzattal sem javaslom a fát, mivel hosszútávon semmit nem spórolsz majd vele.

Akkor válaszd ezt a kerítés-típust, ha időtálló megoldást szeretnél és egy kicsit el akarsz “bújni” a külvilág elől, illetve ha egy melegebb hatású kerítésre vágysz, nem szereted a vasat!

Miben tudunk neked segíteni, ha WPC kerítést szeretnél?

 • Tervezésben a legelejétől fogva. Látni fogod, mit kapsz a pénzedért, már jó előre!
 • Anyagok beszerzésében. Neked csak ki kell választani a mintát, minden mást mi intézünk!
 • Tartószerkezet gyártásában.
 • Beépítésben. Kulcsra készen kapod meg, ha kell automatikával együtt.

Milyen mintájú WPC kerítés borítás létezik?

A WPC kerítés panel burkolat nagyon sokféle mintában létezik, lehet faerezetes, az is több színben, illetve lehet naturális felületű is, ami nem hordoz semmilyen fa jellemvonást magában. Érdemes körülnézni a beszállítók között és kiválasztani a legszimpatikusabbat. Mi gyakorlatilag bármilyen anyaggal tudunk dolgozni, nem vagyunk megkötve, mivel minden WPC kerítés, amit tervezünk, pontosan arra a helyre készül, ami nálad rendelkezésre áll. Teljesen egyedi megoldásaink vannak.

Rozsdásodásra számítanod kell?

Nem! A WPC (Wood Plastic Composit – fa-műanyag összetételű) kerítés panel nem rozsdásodik, mivel fából és műanyagból készül (leegyszerűsítve). 

A WPC kerítés tartószerkezete tűzi horganyzott és festett. A horganyzás gyakorlatilag 99,9% ban biztosítja, hogy WPC kerítésed tartószerkezete sem fog rozsdásodni. A fémszerkezet  0,1%-a ott rozsdásodhat, ahol az alkatrészek összeérnek, koptatják egymást. Ezen pontokon viszont a rozsda nem telepszik meg, mivel folyamatosan kopásnak van kitéve.

WPC kerítés panel időtállósága…

Mivel több forgalmazó is van, ezért csak nagy általánosságban tudok erről tájékoztatást adni, de kimondható, hogy nem pár évben, hanem évtizedekben mérik az időtállóságot. A legtöbb forgalmazó 20 év garanciát vállal a WPC panelekre, ezt nyilván azért teszi, mert legalább ezt időt problémamentesen kibírja.  Ebből következik, hogy valószínűleg 20 évnél jóval tovább fogja bírni. Az állagromlásról érdemes a WPC forgalmazójánál tájékozódni.

Az alapanyaga fa és műanyag, ezért nem szívja a nedvességet, ebből kifolyólag télen a fagy sem tesz kárt benne. A napfénynek is kiválóan ellenáll, hisz kifejezetten erre a célra fejlesztették ki. 

A WPC kerítéspanel nem a felületén színezett, hanem anyagában. Tehát, ha elvágod, akkor is ugyanolyan színű. Ez azért fontos, mert esetleges kopás esetén is megőrzi eredeti színét. Azonban fontos tudni, hogy a beépítést követő pár hónapban 10-20%-ot az anyag világosodik, majd ezután nyeri el végleges színét. Ezután már csak nagyon keveset veszít a színéből. Ezt érdemes figyelembe venni a szín kiválasztásakor.

Környezetkímélő! Kellőképpen zöld!

Az igaz, hogy a WPC műanyagot és fát tartalmaz, de kifejezetten ipari felhasználásra telepített fából, vagy bútoripari fahulladékból készül, tehát nem jár más fák kipusztításával. 

A műanyag tartalmat is újrahasznosított polietilén vagy polipropilén adja, ami környezetbarát megoldásnak tekinthető. Az elhasználódott WPC burkolatokból pedig újból WPC burkolatok készülnek.

WPC kerítés karbantartása…

Gyártási technológiából kifolyólag semmilyen karbantartást nem igényel, illetve tisztítása is végtelenül egyszerű. Nagynyomású mosóval, vagy vizes kefével tisztítható. Amennyiben nem tisztítod, akkor sem történik semmi, csak koszos marad. 🙂 

Garancia, szavatosság…

Sokan nem tudják, de a kerítésépítés is építőipari tevékenység, mindazonáltal 3 év (garancia) szavatosság vonatkozik erre a termékre is. Ezen felül az alapanyagoknak is van szavatossági idejük, amit a forgalmazók vállalnak. A WPC kerítéspanelekre nem ritka a 20 év garancia.

WPC kerítés tervezés. Miért fontos a pontos tervezés?

 • Segítünk már a legelejétől neked, akár meg is tervezzük a teljes kerítésed az alapoktól kezdve. Nagyon fontos a pontos tervezés, mivel a WPC kerítéspanelek többnyire vízszintesen helyezkednek el, ezért a kerítésmező és a kapuk aránya, mérete kiemelt fontosságú. Ha nem jól van megtervezve a kerítésalap, akkor a vízszintes osztások nem fognak a kapuban és a kerítésmezőben egyvonalban folytatódni. Tehát rendkívül fontos a tervezés!
 • A tervezés alkalmával pontosan meg tudjuk határozni, mennyi anyagra lesz szükséged, csak minimális hulladék fog keletkezni és az anyag-rátartás is kismértékű. Mivel ez egy igen drága anyag, itt akár több tízezer forintot is spórolunk neked! 
 • A pontos tervezés eredménye, hogy a WPC kerítéselemek rögzítési pontjait előre el tudjuk készíteni abba a fémszerkezetbe, ami majd tartani fogja. Ez azért rendkívül fontos, ugyanis ezáltal nem a horganyozott anyagot kell utólag átfúrni, ezzel növelve a korrózió kockázatát, hanem már úgy megy a termék a horganyozóba, hogy a furatok elő vannak készítve. Ez egy rendkívül fontos momentum! 
 • A tervezés azért is kiemelt fontosságú, mondhatni közös érdek, mivel semmilyen más módon nem tudnánk neked prezentálni a kerítést. Hogyan mutatnám meg neked, pontosan miként fog kinézni a WPC kerítés, ha nem tervezzük meg? Én biztos nem merném olyanra bízni ezt a munkát, aki nem tudja nekem pontosan megmutatni, mire fizetek ki akár millió forintnál is nagyobb összeget. Fontosnak tartom, hogy lásd, hisz ha bármin is módosítani szeretnél (nagyobb hézag a panelek között), azt még egy olyan fázisban megteheted, ahol semmilyen költséged nincs ezzel kapcsolatban.

WPC kerítés ára…

Maximalista beállítottságú vagyok, ezért úgy állítottam össze a kerítés összetevőit, hogy az prémium minőséget képviseljen, ennek következtében esély sincs arra, hogy ez a piac legolcsóbb terméke legyen.

Arra kérlek, hogy akkor keress meg engem, ha hajlandó vagy a piaci átlag árnál többet áldozni, egy magasabb minőség érdekében! Ezért cserébe megígérem, hogy amit kifizetsz, annak ellenértékét meg fogod kapni tőlem, munkában, minőségben, hozzáállásban.

A témában elkészült munkáink

Nincs több referencia ebben a kategóriában
Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen!