Rozsdamentes pálcás korlát

A rozsdamentes acél korlátok közül ár-érték arányban ez a típus a legoptimálisabb.
Íves formában
Gondozásmentes megoldás
Az egyedi forma nem akadály
Gyorsan telepíthető
Francia erkély
Medence köré
Fa szerkezetre egyedi megoldás
Az atombombát is kibírja
Previous
Next

Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Mikor ajánlom neked?

Ezen korláttípust elsősorban akkor ajánlom Neked, ha egy örök életre szóló, gondozásmentes korlátra vágysz, relatív kedvező áron. Ez a korláttípus a legkedvezőbb árfekvésű a rozsdamentes korlátok között. Beépítése gyors, és szakképzett kezekben egyszerű is.

Milyen magas korlátot ajánlott telepíteni?

Az általunk beépített korlátok minden esetben a járószinttől mérve a kapaszkodó tetejéig egy méter magasak. A korlátok kialakítás minden esetben tervezői felelősség, így ha a helyszíni adottságok indokolják, akkor lehet akár magasabb korlátot is tervezni.

Hány pálcasor szükséges?

Hét sor vízszintes 12mm-es pálcával kell a korlátot készíteni, hogy megfeleljen az éppen aktuális szabályozásnak. A pálcaközök közti távolság így 120mm alatt van. 

Kérhetem kevesebb pálával a korlátot?

Amennyiben a korlát csak a térelválasztás szerepét tölti be (leesés kockázata nem áll fenn), úgy lehetőség van kevesebb pálcával is kérni a korlátot. A gyakorlat azt mutatja, hogy az ügyfelek túlnyomó többsége hat vagy öt sorral kéri a korlátot ilyen esetben, így a pálcaosztás 130-160mm körül alakul, kialakítástól függően. Ár tekintetében ezzel nem lehet sokat spórolni, ugyanis csak pár ezer forint többletköltséget jelent méterenként a +1 sor.

Milyen összetevői vannak a cső kapaszkodós és oszlopos verziónak?

  • A kapaszkodó anyaga 42,4x2mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) cső
  • Az oszlop szintén 42,4x2mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) cső
  • A kapaszkodó alatt helyezkednek el a pálcák, amink 12×1,5mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) csőből készülnek. A pálcavégekre lehet végzáró elemet kérni, de végződhetnek az oszlopban is.
  • Az oszlopot egy 100mm átmérőjű és 6mm vastagságú erősített rozsdamentes acél (KO33) talp rögzíti a járófelülethez, kettő vagy négy darab rögzítőfurattal. Amennyiben az oszlopot oldalfalra szereljük fel, úgy szintén egy kerek formájú rögzítőtalpakat alkalmazunk.

Kapható szögletes kialakítással is?

  • Igen! Ebben az esetben a kapaszkodó anyaga 40x40x2mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) zártszelvény.
  • A korlát oszlopa is szintén szögletes profilú 40x40x2mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) zártszelvény.
  • A korlát pálcáit 12×1,5mm-es szálcsiszolt (K240) rozsdamentes acél (KO33) csőből ajánljuk, kedvező ára és gyors telepíthetősége miatt. Kérésre tudunk szögletes pálcával is korlátot készíteni egyedi gyártással.
  • A korlát talpa is szögletes formájú 100x100x6mm-es erősített rozsdamentes acél (KO33), kettő vagy négy darab rögzítőfurattal. A talpat egy szálcsiszolt  rozsdamentes acél takaró fedi. Amennyiben az oszlopot oldalfalra szereljük, úgy szintén szögletes talpat építünk be, viszont ebben az esetben takaró nélkül, mivel a talp gyárilag szálcsiszolt felületű.

Egyedi megoldások

A fent felsorolt megoldások nem kőbevésettek! Akár az egyik anyag a másikkal variálható is (pl.: cső kapaszkodó, szögletes oszloppal), vagy teljesen más anyagok felhasználása is lehetséges. Mivel lakatos cég vagyunk, ezért egyedi igényeidet is teljesíteni tudjuk, mondhatom, hogy csak a képzeleted szabhat határt a megvalósításnak. Kis túlzással mondhatom, hogy nincs lehetetlen. A felső két típus a legkedvezőbb árfekvésű a rozsdamentes acél korlátok között, abból is a cső oszlopos változat a kedvezőbb árfekvésű. 

elkészült munkáink

Nincs több referencia ebben a kategóriában
Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen!