Kalkulátorok

Az ajánlatot 10 percen belül meg fogod kapni! Kérlek azt vedd figyelembe, hogy mivel nem történt helyszín felmérés, ezért az ajánlat csak tájékoztató jellegű. Előfordulhat, hogy a pontos helyszíni felmérés alkalmával az ár akár jelentősen változik a helyszín adottságai miatt. Az e-mail címedet helyesen add meg, ellenkező esetben nem fogod megkapni az ajánlatot! Amennyiben @gmail.com az emailcímed vége lelevünket keresd a promóciók fül alatt!  Az ajánlat elkészítését egy szoftver végzi, az esetleges pontatlanságokért, vagy számítási hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Kitöltéshez kérheted kollégáink segítségét!

+36 (28) 999 366

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.
Bodnár Gyula

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk Hock család Kerepesről