Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél árajánlatot kérni!

 

Itt írhatsz nekünk üzenetet

2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4-6.

(Budapest 16. kerület széle, M0-tól 5 percre.)

Ügyfélszolgálat

+36 (28) 999 366

Helyszíni beépítés

+36 (20) 256 3322

}

Ügyfélfogadás

Hétfő – Csütörtök: 7.00 – 16.00
Péntek: 7.00 – 15.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Ebédidő 12:00 – 12:30
Ez idő alatt az árukiadás és az iroda is szünetel.

Turóczi Ákos

Turóczi Ákos

Cégvezető, technikai segítség, tervezés

+36 (20) 256 3322
tervezes@femdekor.hu

Feladatköröm a rozsdamentes acél és üveg termékek tervezése és helyszíni felmérése, valamint a komplexebb szénacél termékek kivitelezésének előkészítése. Technikai kérdésekben is nyugodtan keress, igyekszem majd segíteni neked. 

Hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken az irodában vagyok, reggel 9-17 óráig. Telefonon ebben az időintervallumban érdemes keresned. Szerdán napközben külső helyszínen vagyok, felmérek, vagy tárgyalok, ekkor többnyire nem tudom felvenni a telefont, de amint lehetőségem nyílik rá, vissza foglak hívni!

Vitéz Zoltán

Vitéz Zoltán

Gyártásvezető és értékesítési vezető

+36 (20) 851 2225
vitez.zoltan@femdekor.hu

Rozsdamentes alkatrészek értékesítése, beépítési szaktanácsadás, valamint a gyártási folyamatok koordinálása az elsődleges feladatom.

Webáruházunkban leadott megrendeléseiddel, kéréseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress bizalommal!

Feladataim közé tartozik ezen felül, hogy a cég arculatát olyanra alakítsam amilyennek Ákos megálmodja, valamint én gondoskodom arról is, hogy Te minőségi kiszolgálást kapjál!

Aknay Norbert

Aknay Norbert

Szénacél termék tervezés és gyártásvezetés

+36 (20) 261 0545
a.norbert@femdekor.hu

Tervezőmérnökként feladatom a kovácsoltvasból, illetve szénacélból készült kerítések és korlátok tervezése és helyszíni felmérése.

A tervezést Ákossal karöltve fogjuk elvégezni, ezért garantálom, hogy a terméked a legjobb kezekben van, hisz két olyan szakember is foglakkozik vele, akik több mint 10 éve ezen termékek tervezésével foglalkoznak napi szinten. A tervezést követően a teljes munkafolyamatot én felügyelem, így garantálható a tökéletes minőség.

Kiss Károly

Kiss Károly

Építésvezető, árajánlatok

info@femdekor.hu

Az árajánlatok megírása az én feladatköröm. Nekem írj, ha szükséged van valamire! Amennyiben személyesen is egyeztetni szeretnél velem, írd meg a telefonszámod és vissza foglak hívni.

A beépítésre váró munkák is hozzám tartoznak. Én fogom a megrendelt terméked beépíteni, és én felelek azért, hogy az a lehető legjobb minőségben készüljön el.

Gazdag Klaudia

Gazdag Klaudia

Irodavezető, számlázás

+36 (28) 999 366
iroda@femdekor.hu

Én felelek minden egyes papírfecniért az irodában, az én dolgom az iroda fennakadásmentes üzemeltetése. Kérj tőlem bármilyen dokumentumot én azonnal a kezedbe adom.