Lépj kapcsolatba velünk!

Ha kérdésed van, vagy szeretnél árajánlatot kérni!

 

Itt írhatsz nekünk üzenetet

2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4-6.

 

}

Nyitvatartás

Hétköznap: 8.00 – 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Turóczi Ákos

Turóczi Ákos

Tervezés, technikai segítség

+36 (20) 256 3322
tervezes@femdekor.hu

Helyszíni felméréssel, tervezéssel, megrendeléssel és technikai segítségnyújtással kapcsoltban engem keress kérlek.

Hétfőn, csütörtökön és pénteken az irodában vagyok, reggel 9-17 óráig. Telefonon ebben az időintervallumban érdemes keresned. Kedden és szerdán napközben külső helyszínen vagyok, felmérek, vagy tárgyalok, ekkor többnyire nem tudom felvenni a telefont, de ha lehetőségem nyílik rá vissza foglak hívni.

Vitéz Zoltán

Vitéz Zoltán

Munkafelvevő, értékesítő, marketing

+36 (20) 851 2225
vitez.zoltan@femdekor.hu

Az online értékesítés menedzselése az én feladatom, megrendeléseiddel, kéréseiddel, kéréseiddel kapcsolatban keress bizalommal! Feladataim közé tartozik többek között, hogy a cég arculatát olyanra alakítsam amilyennek Ákos megálmodja. Én gondoskodom arról, hogy Te minőségi kiszolgálást kapjál!

Kiss Károly

Kiss Károly

Árajánlatok, építésvezető

info@femdekor.hu

Az árajánlatok megírása az én feladatköröm. Nekem írj, ha szükséged van valamire! Amennyiben személyesen is egyeztetni szeretnél velem, írd meg a telefonszámod és vissza foglak hívni.

A beépítésre váró munkák is hozzám tartoznak. Én fogom a megrendelt terméked beépíteni, és én felelek azért, hogy az a lehető legjobb minőségben készüljön el.

Sepsi Katalin

Sepsi Katalin

Irodavezető, számlázás

+36 (20) 291 9785
rendeles@femdekor.hu

Én felelek minden egyes papírfecniért az irodában, az én dolgom az iroda fennakadásmentes üzemeltetése. Kérj tőlem bármilyen dokumentumot én azonnal a kezedbe adom.