Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Csavarozás helyett, ragasztunk!Hírek

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

Úgy gondolom ahol lehetőség van rá el kell tüntetni a csavarkötéseket a látszó felületekről, vagy törekedni kell arra, hogy minél kevesebb csavarkötés látszódjon. Erre adnak nekünk lehetősége a modern ragasztóanyagok.

A ragasztás egyszerűbb feladatnak látszik, mint a hegesztés, pedig nem az! Fontos a felületek megfelelő előkezelése, a minőségi ragasztószer használata, és a precíz felhelyezés. A ragasztandó felületet gondosan meg kell tisztítani, hogy megfelelő minőségű tapadóhíd keletkezzen a lemez és a hordozó anyag (laposacél keret) között. A felület tisztása után kerülhet fel az aktivátor, pontosabban egy tapadást segítő anyag. Ezt követően helyezzük fel a ragasztót, ami elvárásainknak eleget téve, magas minőséget és tartósságot képvisel. A kültéri ragasztónak ellen kell állnia az UV sugárzásnak, és a megfelelő dilatációt is biztosítania kell a hőingadozás miatt. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen alapanyagokat használunk a rögzítési folyamatokhoz.

Bátran kijelenthetem, hogy az általunk használt ragasztási technológiák (kötőanyagok, ragasztók) megfelelnek minden szakmai elvárásnak.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink