Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Rozsdamentes acél kapaszkodó hegesztés és csiszolás.Rozsdamentes, Tudásbázis

Lőttem pár képet a műhelyben egy aktuális munkáról. A képen egy tökéletesen meghegesztett és megcsiszolt rozsdamentes acél kapaszkodó látszik. A kapaszkodó érdekessége, hogy jobbra 90 fokban elfordul, majd azonnal kb. 35 fokos szögben lefele meg is törik. Ezt a csomópontot láthatod a képen. Mondanom sem kell, hogy a kolléga vállát meg is veregettem, mert ilyen minőségre csak nagyon kevesen képesek ebben a szakmában. Ez már régen nem a „Jó lesz az úgy!” kategória. Tény, hogy nem kevés ideje ment el erre az egy csomópontra, de úgy gondolom szemmel láthatólag megérte.

Ez az a minőség, amit kiengedek a műhelyből, ebben vagyunk egyértelműen jobbak, mint az alábbi képen készült ajtócska készítője. És igen! Ez is rozsdamentes! Ha hiszed, ha nem.

Kókány munka

Vajon mi járhatott a fenti kép készítőjének a fejében, amikor ezt a remekművet betette az autójába, majd kivitte az ügyfelének. Én nem mertem volna kivinni! Mondjuk én el sem vállaltam volna, ha tudom, hogy csak ennyire vagyok képes. Ez a munka borzasztó. Kritikán aluli! Nem is kommentálom tovább.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink