Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Felületkezelés – FestésKerítés, Kerítést díszítő elemek, Korlát, Tervezési segédlet (kerítés), Tudásbázis

Milyen felületre számíthatsz?

A terméket festékszórással (fújással) kezeljük. Úgy gondolom a minőség, amit mi tudunk garantálni a termék minőségi elvárásaihoz viszonyítva, több mint megfelelő. Azt viszont tudnod kell, hogy nem olyan körülmények között kezelünk egy kovácsoltvas korlátot, mint a fényezőműhelyek egy gépjárművet.

Győződj meg magad aminőségről!

Szeretnének megkérni, hogy győződj meg magad a minőségről! Tekintsd meg azt a festési minőséget, amit garantálni tudunk, ugyanis később így biztosan nem fog meglepetés érni.

Hány rétegben festünk?

Ezen a kérdésen mindig kicsit mosolygok, mert inkább az lenne a fontosabb kérdés, hogy milyen vastagságban hordjuk fel az adott festéket a felületre. Egy jól kihígított festékkel lehet harmadszor sem éri el azt a festékvastagságot, amint mi egy rétegben felhordunk. A kérdésre szoktam azért válaszolni – „Két rétegben”.

Beltéri termék esetén milyen festéket használunk?

Egy kiváló minőségű alapozó és befonó festéket használunk. Beltérben a termék nincs kitéve UV sugárzásnak és a hőingadozás is elenyésző, ezért nem kell olyan festék ami kifejezetten ezen behatásoknak ellenáll. Halkan jegyzem meg, ezen festékeknek csak a típusa más, az ára a kültérre használatossal közel azonos.

Milyen festéket használunk kültéri termék esetén?

Ez már egy érdekesebb kérdés, ugyanis a festéknek ellen kell állnia hosszútávon az UV sugárzásnak és a hőtágulásnak is. Kültéri termékeinkhez egy nagyon jó minőségű festéket használunk, ami kifejezetten horganyozott felületre lett kifejlesztve, tehát a horganyozott felületre közvetlenül felhordható alapozó festék használata nélkül. Ezzel a technológiával gyorsan és tartósan tudjuk megoldani a felületkezelést.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink