Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Rozsdamentes korlátot bontottunk! Miért? Olvasd el!Hírek

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

Mint a képeken is jól látszik, a rozsdamentesnek már aligha nevezhető korlát több sebből is vérzik. Úgy gondolom, sok kommentár nem kell ahhoz, hogy meggyőzzelek arról, aki ezt mekkelte, az nem volt birtokában semmi olyan képességnek, ami köszönőviszonyban lenne a lakatos szakmával. Csak arra tudok gondolni, hogy a korlátbeépítés előtt komoly pénzben fogadott az ismerőseivel, hogy csukott szemmel is be tud egy rozsdamentes acél korlátot építeni. Úgy gondolom, hogy a fogadás elvesztette, a megrendelő legnagyobb bánatára.

A legszomorúbb az egészben, hogy amikor a fiaim megmutatták a tulajnak, hogy az oszlopokat rögzítő csavarok egyszerűen kicsúsznak a burkolatból, akkor elmondásuk szerint a megrendelő hölgy teljesen magába zuhant, ami teljesen érthető, hiszen tudtukon kívül életveszélyben voltak eddig.

A rozsdamentes korlát kapaszkodója össze-vissza fúrva. A kapaszkodótartók hegesztve, de hogyan? A hegesztés közben fröcsögő olvadék a szép üvegfogókat és kapaszkodótartókat tönkretette. Ami csavar volt a korlátban, az mind ki volt lazulva. Szóval nem is értem…

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink