Kovácsoltvas ágyak

Egyedi igényeknek megfelelően készítünk kovácsoltvas ágyakat!

Kovácsoltvas ágyakat is tervezünk és gyártunk megrendelésre Megrendeléstől számítva 15-20 munkanap a gyártási idő, de ezt az aktuális leterheltségünk akár kifelé is tolhatja. Áraink magasabbak, mint a multik által forgalmazott ágyaké, de ezek olyan anyagból készülnek, amin bátran lehet „párnacsatázni”. Nem szeretném, ha bármilyen párhuzamot is vonnál a két minőség között! Trabant és Mercedes. Maradjunk ennyiben! Igény esetén mindenen tudunk változtatni, hisz ez teljesen egyedileg készül az igényeidnek megfelelően.

A lent felsorolt ágykeretek ára Bruttó 170.000 – 240.000 Ft között alakulnak igényektől függően. Minden ágy szétszedhető legalább 3 darabra. Javaslom, hogy megrendelés után nézd ki az ágyrácsot (vedd meg), így pontosan annak megfelelően tudjuk elkészíteni a kovácsoltvas ágyadat. Ha megelégszel egy olyan ágyráccsal, ami semmilyen ergonómiai teszten nem ment át, de jól alszom rajta már vagy 10 éve, akkor jelezd és teszek bele  neked sima falécezést, olyat, amin még az ükapám is jókat aludt. 🙂

A matracot jól válaszd viszont meg, mert azon tényleg sok múlik! Érdemes a matracot is lefixálni, esetleg megvenni, mivel így pontosan megbeszélhető az ágy magassága, ami alap esetben 450mm (matrac teteje). Nálunk, minden ágy olyan minőségben készül, hogy örökre szóljon! Nem papírból van, mint a mai „modern” ágyak.

Kovácsoltvas ágy – Clear

Ezt az ágyat az egyszerűség és letisztult vonalvazetés jellemzi.

Kovácsoltvas ágy - Clear

Kovácsoltvas ágy – Rustic

Kovácsoltvas karika elemek díszítik, amik pántolva (bundolva) vannak a kerethez, olyan hatást keltve, ezzel mintha csak azok tartanák.

Kovácsoltvas ágy - Rustic simple

Kovácsoltvas ágy – Rustic Simple

Sokakat zavar, többek között engem is, ha nem tudok az ágy végére leülni, vagy éppen ott leszállni róla. Hasonló gondolkodásúaknak készítettük ezen változatot.

Kovácsoltvas ágy - Rustic

Kovácsoltvas ágy – Amazon

Ez a kovácsoltvas ágy az egyenes formák kedvelőinek készült, az ágy mindkét végére dísz került.

Kovácsoltvas ágy - Amazon simple

Kovácsoltvas ágy – Amazon Simple

Szintén a már említett „ágy végén való leszállást” hivatott kiküszöbölni. A kovácsoltvas ágy itt annyiban változott, hogy sokkal több dísz került az ágy széleibe, ezzel ellensúlyozzuk a homlokrész hiányát.

Kovácsoltvas ágy - Amazon