Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Szegecselt hatású kerítés. Ezzel korhűvé teheted azt!Kerítés, Kerítést díszítő elemek, Tudásbázis

Mielőtt azt gondolnád, hogy a szegecsnek bármilyen tartószerepe is lenne, gyorsan közlöm veled a félreértések végett, hogy nincs. Kizárólag dekorációs célt szolgál, viszont arra rendkívüli mód figyelünk, hogy látszatra olyan legyen, mintha valóban tartana is. Hogyan érjük ezt el? Sok munkával! 🙂

Először is a szegecs pontosan ott van, mint ahol a valódi szegecs is lenne. A kovácsoltvas kerítés minden olyan pontjára tetetek szegecset, ahol tényleg szükség lenne rá, ha nem hegesztenénk. A szegecset úgy köszörültetem meg, mintha az valóban kalapáccsal lenne elütve, pedig valójában hegesztve van. Minden kis apróságra igyekszem odafigyelni, hogy a végeredmény a lehető legközelebb legyen egy valódi szegecshez.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy ez csak egy kis porszem az egész kerítést tekintve, pedig nem az. Amikor teliben látod az egész kerítést, teljesen más hatást kölcsönöz neki. Egy magasabb szintre emeli az egész terméket. Nem tagadom, sok vele a munka, de hidd el megéri! Csak képzeld el hogy hány hegesztés és csiszolás van emiatt egy kerítésen. Minden egyes csomópontnál illeszteni, hegeszteni, csiszolni és mindezt két oldalon.

Ez a kiegészítő opcionálisan kérhető. A kovácsoltvas kerítéseinknek, kovácsoltvas korlátainknak nem alapértelmezett tartozéka.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink