E-Napló

Nálunk jó kezekben van a dokumentáció is!

Az E-Napló megjelenésétől fogva foglalkozunk építési naplók vezetésével.  Már kellő rutinnal állunk neki minden olyan építkezésnek, ahol erre szükség van.

Ha az egyik ügyfelem szavaival élnék, akkor azt mondanám, hogy – “Ilyen céggel még nem találkoztam, aki ennyire pontosan és lelkiismeretesen vezeti az e-naplót!” Ha neked ez fontos, akkor megnyugtatlak, hogy nálunk jó kezekben lesz a papírmunka!

Felelős műszaki vezető (FMV)

Minden építőipari cégnek, felelős műszaki vezetővel kell rendelkeznie! Nekünk olyan szerződött felelős műszaki vezetőnk van, aki az év 365 napján rendelkezésre áll, ha szükséges. Az FMV feladata, hogy a munkafolyamatokat ellenőrizze és szükség esetén közbelépjen, dokumentálja a történteket. Az e-naplót az FMV vagy a kivitelező vezeti általában. Nálunk többnyire én (Turóczi Ákos) vezetem, mivel szeretem ezt a részt a kezemben tartani.

Semmilyen feladatod nincs ezzel kapcsolatban, ha minket választasz!

A szerződéskötés pillanatában kapni fogsz egy emailt, amit csak tovább kell küldeni az illetékes személynek. Az emailben minden olyan információ le van írva, ami az E-Napló megnyitásához szükséges. Ezen felül megkapod a közvetlen emailcímem, amin keresztül direktben is kommunikálhatok a kiviteleződdel, ezzel teljes mértékben tehermentesítve téged.

Mi a következő lépés?

Ha tetszett, amit olvastál, akkor a következőket érdemes megtenned:

Kapcsolódó cikkek: