Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Szálcsiszolt felületek közti különbségek – SzálcsiszolásRozsdamentes, Tudásbázis

Szálcsiszolt és szálcsiszolt anyag között óriási különbség lehet. A képen ez nagyon jól látszik. A jobb oldali anyagot mi magunk csiszoltuk meg. A bal oldali anyagot pedig szálcsiszoltként árulják. Mi nem használunk fel ilyen anyagot! Inkább az időt nem sajnálva utómunkáljuk. Már itt is látszik egy óriási, minőségbeli különbség, attól függően, hogy ki milyen anyagot használ fel, és épít be. Én nem engedek ilyen anyagot ki a kezeim közül, ebben egészen biztos lehetsz!

A fülemben cseng most is, amit néha egy-egy ajánlat után visszahallok – „Ezek a Fémdekorosok nem olcsók!” Nem! Tényleg nem! És ezt fel is vállalom! Ha olcsó akarnék lenni, akkor a képen látott szemétből kellene dolgoznom. Nem fogok! Aki minőséget vár el, az megkeres, akinek pedig jó a szemét is, az inkább kerüljön el. Szemetet mi nem gyártunk! Egy valamirevaló cég nem használ fel ilyen anyagot.

Sajnos nem elvárható, hogy az ügyfél tudja, milyen különbségek lehetnek. Legtöbbször csak akkor szembesül a helyzettel, amikor már megkapja a terméket. És tudod mi a legborzasztóbb? Még nem is reklamálhat, mert a baloldali termék is szálcsiszolt. A szerződésben lehet a felületi minőséget definiálni, csak éppen visszaellenőrizni nem lehet. Megint ki issza meg a levét? Igen! Az ügyfél.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink