Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Hogyan csináljuk? Mitől lesz milliméter pontos?Tudásbázis, Gipszbeton lépcső

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

 Gipszbeton lépcső milliméter pontos felmérése kulcsfontosságú.

 width=

A helyszín felmérése egy 3D lézerrel történik, ami lehetősége ad nekünk arra, hogy a helyszínt milliméter pontossággal felmérjük térben. A térbeli mérés lényege, hogy a mért 3D pontok egy AutoCAD programban kiolvashatók és ezen pontok felhasználásával pontosan le tudjuk modellezni a lépcsődet. 

A lépcső dőlésszögének tized pontos megmérése nagyon fontos, ugyanis egy hosszabb lépcsőnél akár centiméteres különbségek lehetnek egy pontatlan mérésből adódóan.

Korlát tervezés

 width=

Korláttervezésben immár több, mint 8 éves tapasztalatom van, napi szinten tervezek korlátokat, gipszbeton lépcsővel 6 éve foglalkozom mélyrehatóan. Gyakorlatilag már minden fazont láttam és terveztem rá korlátot. Ismerem a gipszbeton lépcső szerkezeti összetételét és gyártástechnológiáját, ezért pontosan tudom, milyen lehetőségeim vannak. A tervezés milliméter pontossággal történik, a helyszínen felmért méretek alapján.

Ügyfeleink minden esetben 3D-s látványtervet kapnak a majdan elkészülő korlátjukról, így lehetőségük van véleményüket kifejezni azzal kapcsolatban. A látványterv 0-5mm pontossággal megfelel a valóságnak! 

Gyártástechnológia

 width=

A pontos gyártáshoz többnyire 1:1-es rajzok állnak a kollégák rendelkezésre, akik a legmagasabb minőségi elvárásoknak is képesek megfelelni. Hegesztési és csiszolási tapasztalatuk kimagasló. Én bútorgyártás kategóriába sorolom a korlát gyártást, ezáltal a legmagasabb minőségi elvárásaim vannak ezzel kapcsolatban. Alább láthatod képek formájában, mire számíthatsz tőlünk.

 

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink