Szálcsiszolt Rozsdamentes Korlát Családi Ház Bejáratánál

A képeken egy családi ház bejárati lépcsőjét és környező járdáját láthatjuk, amelyhez egy modern, szálcsiszolt rozsdamentes acél korlát rendszert telepítettünk. Az elegáns kialakítás tökéletesen illeszkedik a ház sárga falaihoz és a fa burkolathoz, egyensúlyt teremtve a modern és természetes elemek között.

A korlát kapaszkodója 42,4×2 mm-es szálcsiszolt rozsdamentes acél csőből készült, amely erős és tartós, biztosítva a hosszú élettartamot és a minimális karbantartási igényt. Az oszlopok szintén 42,4×2 mm-es szálcsiszolt rozsdamentes acél csövek, melyek szilárd alapot nyújtanak a szerkezetnek, és stabilan tartják a kapaszkodót és a pálcákat.

A korlát pálcái 12×1,5 mm-es szálcsiszolt rozsdamentes acél csövekből készültek, amelyek nem csak esztétikai funkcióval bírnak, hanem biztonsági szerepet is betöltenek. A vízszintes pálcák sűrű elhelyezkedése megakadályozza a kisebb tárgyak és gyermekek átesését, így nyugodt szívvel használhatja a lépcsőket és a környező járdát.

Ez a korlát rendszer nem csupán esztétikus, de rendkívül praktikus is. Az acél anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem rozsdásodik, és könnyen tisztítható. A szálcsiszolt felület modern megjelenést kölcsönöz, miközben a rozsdamentes acél időtállóságot biztosít.

Válassza ezt a szálcsiszolt rozsdamentes acél korlát rendszert, ha egy stílusos, biztonságos és tartós megoldást keres otthonához. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés garantálják, hogy hosszú éveken át élvezheti a korlát nyújtotta előnyöket.

Szálcsiszolt Rozsdamentes Korlát Családi Ház Bejáratánál

Nézd meg a többi képet is!

Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot most, és tedd otthonodat stílusosabbá!

Scroll to Top