Üvegkorlát szögletes oszloppal, kapaszkodóval és színezett üveggel

Nem is olyan egyszerű, mint amilyennek első ránézésre látszik! Az első 3db oszlop fogadója, amit gyártottunk, egy fém tartószerkezetre lett ráépítve, mivel a képen látott erkély egyik fele betonból, míg a másik fele fémszerkezetből épült.

Az első három oszlop rögzítőtalpa középen egy vastag menetes szárra van ráerősítve, ami alul szigetelve van, majd arra került rá a korlátoszlop, szintén csavarkötéssel. Ha megfigyeled, akkor láthatod, hogy az oszlopnak dupla talpa van.

A többi oszlopnál nem volt szükség dupla talpra, de azért, hogy egyforma legyen, hasonló kialakítást alkalmaztunk, bár ez műszakilag már nem volt indokolt. A többi talp vegyi dübellel van rögzítve a betonszerkezetbe.

A felső mészkő burkolatot nem hagyományos fúrógéppel, hanem egy kőcsiszoló, maró szerszámmal csiszoltuk ki. Ez a módszer megakadályozza, hogy a lap fúráskor eltörjön, vagy kipattanjon belőle egy darab.

Érdemes megfigyelni a rozsdamentes anyagok csiszolásának minőségét, mivel ezen anyagokat nem csiszoltan vesszük, annak ellenére, hogy lehetne,  hanem mi magunk csiszoljuk, ugyanis így a felületminősége sokkal szebb lesz. 

Igen… szebben csiszolunk, mint ahogy a “boltban” meg lehet venni csiszoltan. Nagyon elnagyolt a “gyári” csiszolás. Ettől is olcsóbb az a korlát, amit abból az alapanyagból készítenek. De hidd el, megéri kifizetni a kicsit többet, mert a végeredmény teljesen más lesz! 

Bármilyen terméket is vásárolsz tőlünk, annak a felülete tökéletes lesz, mivel kizárólag saját magunk által csiszolt anyagokkal dolgozunk.

Play Video

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nézd meg a következőt is...