Lapmegfogásos üvegkorlát, WPC burkolatú teraszhoz

Na, akkor lássuk! Váltakozó szigetelés, minden falon. Magasságbeli változás, mivel épült egy kis falacska is. Mindenütt más-más a rétegrend, ebből következően egyedi távtartók mindenhol.

Az üvegkorlátot úgy terveztem le, hogy nem lehetett tudni, hol lesz a végleges talajszint, s hol lesz pontosan a fal teteje. Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy milyen kőburkolat lesz. Félreértés ne essék! Sajnos vagy nem, ez az építkezések 90%-ában így van. Minden menet közben derül ki. Nincs ezzel baj… csak meg kell tudni birkózni vele.

Jelentem, megbirkóztunk! Minden a helyén van!. Egyenes, minden oszlop pontosan követi a másikat, egyforma távolságok, arányok, még ott is, ahol a szigetelésváltások vannak.

Ismét mindenkire büszke vagyok! Szerényen, de kicsit magamra is, mert minden elsőre a helyére került és ebben a tervezésnek is nagy szerepe volt.

Figyeld meg az oszlopok pozícióját! Úgy állnak, mint a katonatisztek. Nézd meg az üvegek találkozását, magasságát a szintváltásnál! Minden a helyén van! Az oszlopok csiszolása, formája is prémium kategóriát sugall. Nincs összecsapva, mindenre odafigyeltünk, amire csak lehetett.

Play Video