Lapmegfogásos üvegkorlát teraszra

A képen látott korlátot szigetelt majd mészkővel burkolt falazatra építettük be.  Amennyiben Így szeretnéd beépíttetni a korlátodat, úgy rendkívül fontos hogy a távtartó konzolok már a szigetelés beépítése előtt kerüljenek felszerelésre,  ellenkező esetben a szigetelést bontani kell  és ez többletköltséggel jár. A korlátok rögzítését vegyi dűbel alkalmazásával hajtottuk végre, ami ma a legkorszerűbbnek számító rögzítési technológia.

A korlát  oszlopainak minden eleme rozsdamentes acélból készült, még a rögzítő csavarok is. A korlátoszlop a 60×40 mm-es, hármasfalú, rozsdamentes acél zártszelvény. A korlátüveg leszorító profil 8 mm vastag, ez biztosítja az egyenletes szorítást. A dilatációt és az üvegek rögzítését a profilok között található gumilap biztosítja.

Ehhez a munkához készítettünk egyedi sarokoszlopot is ami az üveglap lépcsővel való találkozását biztosítja. A lépcsőre egyedileg méretezett, rozsdamentes acél oszlopok kerültek beépítésre. A korlát üvege 6+6 mm-es ragasztott, illetve edzett-ragasztott  kivitelben készült.

Play Video

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nézd meg a következőt is...