Tervező – Műszaki előkészítő állás

A meghirdetett állás jelenleg betöltött!

Ne csüggedj! Olvasd el az állásajánlatot és amennyiben elnyeri tetszésed küld el az önéletrajzodat és ahogy újra megnyílik a pozíció értesíteni foglak!

Mivel foglalkozik a cég?

Cégünk elsősorban korlátok és kerítések tervezésével, gyártásával, beépítésével foglalkozik, valamint vállalunk olyan egyéb szerkezeti munkákat is, amik kézi erővel könnyen mozgathatóak, ilyen például egy lebegő lépcső.

Milyen programismeret szükséges az állás betöltéséhez?

 • Mi főleg Autodesk Inventor programot részesítjük előnyben, de bármilyen 3D modell és gyártási terv előállítására képes program szóba jöhet. 

Milyen pozícióra és feladatokra keresek szakembert?

 • Fém korlátok, fém kerítések és rozsdamentes acél alkatrészek tervezéséhez.
 • Az elkészült milliméter pontos 3D modellből gyártási tervet kell készíteni a lakatos kollégáknak. 
 • Tervek készítése 2D lézervágáshoz dwg formátumban.
 • Termékeink árazásához, árajánlatíráshoz. (Szoftver segítségével.)
 • Termékfejlesztéshez. (Webáruházunkat folyamatosan bővítjük új termékekkel, ezen új termékek fejlesztésében is részt kell venned.)

Mi az, ami előny lehet számodra?

 • B kategóriás jogosítvány.
 • Hajlandóság helyszíni felmérésre, céges gépjárművel. Ehhez egy komoly, 3D-ban mérni képes eszközt adunk segítségül, ami dwg állományba menti a térbeli pontokat.

Milyen jártasságok szükségesek a pozíció betöltéséhez?

 • 3D modell és gyártási terv készítésére alkalmas szoftver átfogó ismerete és magabiztos használata.
 • Nem feltétel a szakirányú végzettség, de az építőipar ezen ágával kapcsolatos érdeklődés elengedhetetlen.
 • Alapvető építőipari ismeret. Tudni kell, hogy az épületeken hová kerül a szigetelés, a felületek milyen anyagból vannak. Tudnod kell, hogy egy ház milyen elemekből épül fel.
 • Kiváló esztétikai érzékkel kell rendelkezned, mivel amit megtervezel, az valaki lakásának a dísze lesz. Nálunk fizikálisan is elkészülnek azok a termékek, nem egy harmadik-negyedik cég készíti el azokat. Ha probléma van, az közvetlenül téged is érinteni fog, éppen úgy, mint az elismerés. 
 • A jó hibamegoldó készség, hiszen nincs két egyforma lakás, nincs két egyforma helyszín.
 • Jó kommunikációs készség.
 • Maximális lojalitás a céghez.

Milyen eszközöket biztosítok a munkához?

Egy külön asztalnál fogsz dolgozni, az alábbi képhez hasonló lesz a munkakörnyezeted. A munkádhoz a legmodernebb eszközöket biztosítom. Ez alatt természetesen egy 4K UHD monitort értek, ami a munkádat lényegesen meg fogja könnyíteni, illetve a perifériákat te választhatod meg, nyilván azt, amivel a leghatékonyabban tudsz dolgozni. Amihez szokva vagy, meg fogod kapni!

 width=

Milyen mentalitású kollégát keresek első sorban?

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy olyan munkatársakat alkalmazzak, akik jólszituált, társasági emberek. Meggyőződésem, hogy senki sem szeret olyan munkahelyen dolgozni, ahol robotok veszik körül. Nálunk fontos a jó hangulat, természetesen a napi munka elvégzése mellett. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy pozitívan értékelem, ha te is be tudsz illeszkedni egy ilyen csapatba. Ez nagyon fontos! Életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük. Nekem is fontos, hogy olyan kollégák vegyenek körül, akikkel lehet néhány értelmes szót váltani.

Nem tartom pozitív tulajdonságnak, ha valaki egyből a kifogást keresi, amikor egy megoldásra váró probléma felmerül. Nem a megoldásra koncentrál, hanem próbálja a felelősséget áthárítani másra! Ha egy probléma felmerül, akkor meg kell keresni a megoldást, és végre kell hajtani az adott feladatot.

Tudjon felelősséget vállalni a tetteiért és a hibáiért! Ez számomra nagyon fontos! Történjen bármi, ha fel tudja vállalni az okozott kárt, és elém tud állni, akkor sokkal elnézőbb vagyok, mintha én veszem észre és úgy vonom felelősségre.

Miért jó neked, ha ennél a cégnél dolgozol?

Elsősorban megígérhetem, hogy ha a munkád megfelelő és lojális vagy a céghez, hozzám, akkor hosszútávú munkalehetőséget biztosítok neked. Úgy gondolom, nem sok olyan kérdés van, amire nem tudom a választ a szakma ezen ágában. Olyan megoldásokat leshetsz el tőlem, amit máshol nem biztos, hogy megtehetsz.

Mi az, amit fel kell ismerned ahhoz, hogy hosszútávon együtt tudjunk dolgozni?

Fel kell ismerned azt az egyszerű tényt, hogy ha a cég erősödik és halad előre, akkor te is haladni fogsz előre.

Nem az az ember vagyok, aki hawaii nyaralásra vagy luxusautókra költi a pénzét! Nem! Én a cégembe fektetem be azt a pénzt, amit közösen megtermelünk. A megtermelt pénzből emelem a béreket, mindig arra a szintre, ami elégedettséggel tölti el az alkalmazottakat. Ebből a pénzből havi rendszerességgel költök új eszközökre, gépekre, szerszámokra, és minden olyan dologra, amitől fejlődik a cég és egyszerűsödik majd a munkád.

Nálunk nincsenek az eszközök betonfalak mögé rejtve!

Nem egy munkatársam panaszkodott arról, hogy az előző munkahelyén folyamatosan falakba ütközött, ha éppen egy új eszközt szeretett volna kapni.

Nálunk ez úgy működik, hogy odajössz hozzám, és közlöd, mire van szükséged. Amennyiben olyan indokkal tudsz szolgálni, ami javítja a munka minőségét, csökkenti a ráfordított időt, vagy csak simán egyszerűbbé válik tőle a munkád, már meg is vettem neked! Kerüljön az 1.000 vagy 1.000.000 Ft-ba. Ha olyan javaslatod van, ami előreviszi a céget, biztos lehetsz benne, hogy dicséretet fogsz kapni, és természetesen a kért eszközt is megrendelem neked. Nem kell könyörögni, pusztán jól érvelni!

Szokásaink

Az év végén én szoktam megvendégelni a kollégákat egy karácsonyi ebéd keretében. Ilyenkor általában asztalt foglaltatok egy étteremben, és mindenki az én kontómra garázdálkodhat. Nincs megszabott felső határa a fogyasztásnak. Ez arról szól, hogy jól érezd magad. Úgy gondolom, hogy teszel majd annyit a kosárba, hogy ez bőven beleférjen nekem.

Hol van a jelenlegi irodánk és milyen?

2020-as év végén teljesen felújíttattam az irodánkat. Az iroda egy ~2600 m2-es telken található, ahol helyet kapott a szintén 2020-ban megépült gyártó lakatos épületünk is. Az iroda a mai elvárásoknak megfelelő, mellékhelyiséggel, zuhanyzóval, légkondicionálóval és egy modern konyhával felszerelt.

Bérezés…

Ebben a munkakörben nehéz előre meghatározni bármilyen bért is, ugyanis nagyban függ a jelentkező képességeitől. Arra szeretnélek kérni, hogy a jelentkezésed alkalmával írd meg, miben tudsz a segítségünkre lenni, milyen jártasságokkal rendelkezel és ennek megfelelően írd meg a bérigényed.

Milyen egyéb juttatások vannak?

Azon kollégák, akik már néhány éve nálam dolgoznak, és oda is teszik magukat a munkában (megvan a bizalmam feléjük), szükség esetén kérhetnek céges hitelt. Itt nem pár tízezer forintról beszélünk, hanem akár százezrekről is. Ha segítségre szorul egy „családtagom”, akkor igyekszem segíteni neki.

Minden év végén, a srácok kapnak karácsonyra extra juttatást is, hogy könnyebben teljenek az ünnepek. Ez igazából ajándék a részemről, a munkájuk elismeréseként.

Csak egy kérésem van feléd…

Akkor gyere hozzánk dolgozni, ha kész vagy azért tenni, hogy egy olyan munkahelyet teremts magadnak, ahol szívesen dolgozol, akár életed végéig. Ez a cég az életem! Fontos nekem, hogy a nálam dolgozók a második otthonuknak tekintsék ezt a helyet, és a munkatársaikat szinte családtagjaiknak. Fontos, mert együtt töltjük el életünk egy igen nagy részét.

Jelentkezés módja

Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, mert ha idáig elolvastad, akkor valószínű alkalmas vagy az állás betöltésére.

 • Kérlek küldj egy fényképes önéletrajzot a tervezes@femdekor.hu címre.
 • Jelöld meg a nettó bérigényed.
 • Csatolj néhány munkádról 3D látványtervet és gyártási tervet pdf formátumban.
 • A levél tárgyába írd bele, hogy „Tervező állásra jelentkezés”.