Irodai asszisztens állás

A meghirdetett állás jelenleg betöltött!

Ne csüggedj! Olvasd el az állásajánlatot és amennyiben elnyeri tetszésed küld el az önéletrajzodat és ahogy újra megnyílik a pozíció értesíteni foglak!

Mivel foglalkozik a cég?

Cégünk korlátok és kerítések gyártásával, beépítésével foglalkozik, valamint rozsdamentes acél korlát alkatrészek online értékesítésével.

Milyen pozícióra keresek kollégát?

Irodai dolgozó munkakörbe keresek megbízható, hosszútávra tervező munkatársat. Egy személyben kell ellátnod egy kisebb cég minden adminisztratív feladatát.

Napi feladatok

 • ügyfelekkel való személyes és telefonos kapcsolattartás
 • számlázás, számlázó program használatával
 • kimenő és bejövő számlák kezelése, rendszerezése, könyvelésre előkészítése.
 • ki-, és befizetések kezelése, nyilvántartása, nyomon követése
 • házipénztár kezelése
 • céges dokumentumok kezelése, rendszerezése
 • kollégák ki- és belépésének ügyintézése
 • az iroda működéséhez szükséges eszközök és anyagok rendszerezése, nyilvántartása és megrendelése
 • egyszóval minden irodai teendő a te feladatod lesz

Szükséges jártasságok

 • abszolút logikus gondolkodás
 • jó helyzetfelismerő képesség
 • kiváló kommunikációs készség
 • alapvető irodai programok ismerete (Word, Excel, Outlook)
 • magabiztosan kell kezelned egyedileg fejlesztett vállalatirányító programunkat (használatára természetesen betanítunk)
 • informatikai nyitottság
 • csapatjátékosnak kell lenned
 • számlázási alapismeretek – előnyt jelent, ha rendelkezel a számlakészítési ismeretekkel
 • magabiztos gépelés. (Vakon gépelés nem elvárás.)

Milyen eszközöket biztosítok a munkához?

Számomra fontos a hatékonyság, amihez elengedhetetlenek tartom az olyan irodai eszközök, és szoftverek használatát, amik megkönnyítik a mindennapos munkádat. Aki dolgozott már olyan szoftver és hardver környezetben, ami elavult, az tudja, hogy mennyire kellemetlen perceket tud okozni a mindennapi munkában. Röviden és tömören azt mondhatom, hogy mindent biztosítok ahhoz, hogy hatékonyan és kényelmesen tudj dolgozni. Amire szükséged van a gyors és hatékony munkához, azt jelzed és beszerezzük.

Milyen mentalitású kollégát keresek első sorban?

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy olyan munkatársakat alkalmazzak, akik jólszituált, társasági emberek. Meggyőződésem, hogy senki sem szeret olyan munkahelyen dolgozni, ahol robotok veszik körül. Nálunk fontos a jó hangulat, természetesen a napi munka elvégzése mellett. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy pozitívan értékelem, ha te is be tudsz illeszkedni egy ilyen csapatba. Ez nagyon fontos! Életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük. Nekem is fontos, hogy olyan kollégák vegyenek körül, akikkel lehet néhány értelmes szót váltani.

Nem tartom pozitív tulajdonságnak, ha valaki egyből a kifogást keresi, amikor egy megoldásra váró probléma felmerül. Nem a megoldásra koncentrál, hanem próbálja a felelősséget áthárítani másra! Ha egy probléma felmerül, akkor nem a másikra kell mutogatni, hanem meg kell keresni a megoldást, és végre kell hajtani az adott feladatot.

Tudjon felelősséget vállalni a tetteiért és a hibáiért! Ez számomra nagyon fontos! Történjen bármi, ha fel tudja vállalni az okozott kárt, és elém tud állni, akkor sokkal elnézőbb vagyok, mintha én veszem észre és úgy vonom felelősségre.

Miért jó neked, ha ennél a cégnél dolgozol?

Elsősorban megígérhetem, hogy ha a munkád megfelelő és lojális vagy a céghez, hozzám, akkor hosszútávú munkalehetőséget biztosítok neked. Minél több feladatot el tudsz végezni annál magasabb fizetés tudok adni neked.

Mi az, amit fel kell ismerned ahhoz,
hogy hosszútávon együtt tudjunk dolgozni?

Fel kell ismerned azt az egyszerű tényt, hogy ha tolod a szekerem, és emiatt nekem jól megy, akkor neked is jól fog menni. Csak akkor tudok adni, ha nekem is van. Nem az az ember vagyok, aki hawaii nyaralásra vagy luxusautókra költi a pénzét! Nem! Én a cégembe fektetem be azt a pénzt, amit közösen megtermelünk. A megtermelt pénzből emelem a béreket, mindig arra a szintre, ami elégedettséggel tölti el az alkalmazottakat. Ebből a pénzből havi rendszerességgel költök új gépekre, szerszámokra, irodai eszközökre és minden olyan dologra, amitől fejlődik a cég és egyszerűsödik majd a munkád.

Szokásaink

Az év végén én szoktam megvendégelni a kollégákat egy karácsonyi ebéd keretében. Ilyenkor általában asztalt foglaltatok egy étteremben, és mindenki az én kontómra garázdálkodhat. Nincs megszabott felső határa a fogyasztásnak. Ez arról szól, hogy jól érezd magad. Úgy gondolom, hogy teszel majd annyit a kosárba, hogy ez bőven beleférjen nekem.

Hol van a jelenlegi műhelyünk és milyen

A műhely és az iroda külön épületet képez. Az irodaépület 2020 végén lett teljesen felújítva, a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre a napi munka elvégzésére. Az irodai dolgozóknak saját konyhájuk van, amiben minden rendelkezésre áll. A mellékhelységben van zuhanyzásra is lehetőség, amennyiben szükségesnek érzed. A helységek tiszták és rendezettek.

Mennyit ér nekem meg a munkád?

A képességeidnek megfelelően tudunk megegyezni a fizetésedről. Nem kávéfőzős kislányt keresek, hanem egy üzleti vénával ellátott irodai mindenest. Fizetési igényedet jelöld meg az önéletrajzodban.

Csak egy kérésem van feléd…

Akkor gyere hozzánk dolgozni, ha kész vagy azért tenni, hogy egy olyan munkahelyet teremts magadnak, ahol szívesen dolgozol, akár életed végéig. Ez a cég az életem! Fontos nekem, hogy a nálam dolgozók a második otthonuknak tekintsék ezt a helyet, és a munkatársaikat szinte családtagjaiknak. Fontos, mert együtt töltjük el életünk egy igen nagy részét.

Jelentkezés módja

Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, mert ha idáig elolvastad, akkor valószínűleg alkalmas vagy az állás betöltésére, ezért azt javaslom, hogy küldj egy e-mailt a tervezes@femdekor.hu címre, a tárgymezőbe írd bele, hogy – „Irodai állás”, illetve csatolj egy önéletrajzot, valamint jelöld meg a bérigényed.