Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Mű fű teraszra vagy erkélyre hidegburkolat helyett!Blog

Kétgyermekes apaként több előnyét is látom ennek a praktikus, és nem túl drága megoldásnak. Az egyik hatalmas előnye a műfűnek, hogy a gyerekek nyugodtan hempereghetnek rajta, nem fognak felfázni. Nem kell habtapi, amitől egyébként hidegrázásom van! Ha elesnek, nem ütik meg magukat rajta! 2 óra alatt beszabtam a helyére és leragasztottam, mindössze egy darab kés és egy darab ecset volt a társam. A privát véleményem az, hogy látványnak sem utolsó, és kellőképpen rendhagyó is.

Amikor építettem be a helyére az erkélyen, akkor jöttem rá, hogy mennyi olyan ügyfelem van, akinek az erkélyét egyszerűen nem lehet normálisan leburkolni, mert folyton megrepednek a járólapok – vacak az aládolgozás, vagy maga a hordozóréteg (beton) nem alkalmas a hidegburkolásra-. A műfű ide is megoldás lehet, ugyanis betonra tökéletesen felfektethető, és soha többé nem fog egy repedés sem látszódni. Kiváló választás ilyen helyzetben!

Ha esetleg nem ismered a műfüvet, és félsz attól, hogy nem természetes hatású, akkor megnyugtatlak, hogy a friss fű illatát kivéve pontosan olyan, mint az igazi. Természetesen ebből is van gyengébb minőség, pont úgy, mint minden másból, de a 10.000 Ft/m2 és azon felettiek már teljesen valósághűek. Még az elszáradt fűszálak is látszanak! Belemarkolva olyan hatású, mint egy jó dús fű, az ujjvégeket pont úgy stimulálja, mintha igazi lenne. Nem szúr, nem sprőd, fantasztikus élmény rajta feküdni, vagy játszani a gyerekekkel. Én játszósnak, kis erkélyre az 50mm-est ajánlom. Nagyobb felületre most a 30mm-est vettem meg, de arról még nem tudok nyilatkozni.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink