Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Hitvány, trehány módon feladott küldeményt kaptunk!Blog, Hírek

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

Alapelvem a rend, a rendszer és a precizitás. Aki ismer, az tudja, hogy a lehetőségeimhez mérten a maximumot akarom kihozni mindenből. Ezért is érzek szinte fizikai fájdalmat akkor, amikor meglátok egy ilyen hanyag, trehány, semmirekellő, nemtörődöm munkát, hozzáállást. Még Ace Ventura is szebben szállította ki a csomagot!

Rendeltem egy krómozott, fényezett bőrszéket egy ügyfélváróba. Gondoltam, feltételeztem, hogy a cég, aki feladja, kellő gondossággal jár majd el a csomagolás terén. Szemmel láthatólag nem a postán sérült a csomag, mert a sérülések nem újak rajta. Már maga a leragasztás is hanyag! Ha a mi csomagoló kollégánk tenne valami hasonlót egy csomaggal, másnap nem kellene bejönnie dolgozni.

Ha ilyet láttok, akkor még a postás jelenlétében fel kell vetetni egy jegyzőkönyvet a sérülésekről. Ha csak egy kis lyuk is van a dobozon, akkor is! A jegyzőkönyv aláírása, és az átvétel után, lehetőleg még a futár jelenlétében fel kell bontani a csomagot, és ellenőrizni annak tartalmát. Az átvétel előtt sajnos nem lehet csomagot bontani. Jegyzőkönyv, átvétel, csomagbontás, és sérülés esetén az eladónak azonnal jelezni. Aztán Ő majd leboxolja a postával, de te megúszod a felelősségre vonást.

Ha nem készíttetsz jegyzőkönyvet, az azt feltételezi, hogy te sérülésmentesen átvetted a csomagot. Ezesetben nem, vagy nagyon nehezen tudod majd bizonyítani az igazadat.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink