Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

A tökéletesség szimbólumaBlog

Ott van a képen az a kis pántocska. Ami körbeöleli a pálcákat. Valójában műszakilag semmi jelentősége, mivel a pánt alatt meg van hegesztve az anyag, de számomra az a kis pántocska a tökéletesség szimbóluma. Lehet, hogy ez most furán hangzik, és egy apró kis része a kerítésnek, de nekem fontos, hogy a lehető legtökéletesebben nézzen ki még az is. Felfekszik, nem áll el, merőleges az átölelt pálcákra, és még nincs is agyonverve kalapáccsal.

Nem mondom, hogy könnyű volt! Mi nem volt könnyű? A munkatársaimmal megértetni, miért fontos ez nekem. De sikerült! Elárulom neked is. Azért fontos, mert szemetet nem akarok gyártani! Azt gyártanak már elegen! Többek között ez a hozzáállás különböztet meg más cégektől. Ezért a munkáért tudok úgy pénzt kérni, hogy nem kell lehajtott fejjel kimondanom az összeget. Itt mutatkozik meg, hogy kerítés és kerítés között épp úgy különbség van, mint cipő és cipő között. Én a legapróbb részletekre is igyekszem odafigyelni, természetesen az észszerűség határain belül.

Mindig azt mondom, hogy nem sokkal több idő valamit jól csinálni, mint rosszul. Jó érzés olvasni, hallani és látni, amikor az ügyfél elégedett. Simogatja a lelkem, amikor elismerik a szakértelmünket, és természetesen ez nem csak nekem szól, hanem azoknak a kiváló szakembereknek, akik velem együtt dolgoznak.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink