Oszlopos üvegkorlát kapaszkodóval – erkélyre

A képeken egy modern, minimalista stílusú üvegkorlátot láthatsz, amely tökéletesen illeszkedik a ház teraszának dizájnjához. A rozsdamentes acél szerkezet elegáns megjelenést biztosít, miközben az átlátszó üvegpanelek tágas és világos érzetet keltenek, így zavartalanul élvezheted a kilátást.

A kapaszkodó különlegessége, hogy folytonos hegesztett kivitelben készült, melynek köszönhetően a hegesztési nyomok teljesen láthatatlanok. Ez azt az érzetet kelti, mintha az egész kapaszkodó egyetlen darab anyagból lenne kialakítva, ami tovább növeli a korlát esztétikai értékét.

A korlát nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem biztonságos is. A stabilan rögzített, 4+4 mm-es VSG KP biztonsági üveg és a masszív, 42,4×2 mm-es cső oszlopok garantálják a védelmet. Az 1.4301 anyagminőségű rozsdamentes acél hosszú távú korrózióállóságot biztosít, így a korlát minimális karbantartást igényel, és sokáig megőrzi eredeti állapotát.

Ez a járófelületre szerelt korlát ideális választás, ha modern, mégis funkcionális megoldást keresel a teraszod védelmére. Az időtálló anyagok és a precíz kivitelezés révén egy olyan terméket kapsz, amely egyszerre szép és megbízható.

Oszlopos üvegkorlát kapaszkodóval - erkélyre

Nézd meg a többi képet is!

Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot most, és tedd otthonodat stílusosabbá!

Scroll to Top