Sodronykorlát bükkfa kapaszkodóval

A képeken egy modern, letisztult kivitelű rozsdamentes acél korlátot láthatsz, amely tökéletesen illeszkedik a lakás minimalista és világos stílusához. A korlát oszlopai és vízszintes, 4 mm-es sodronykötelekből álló betétei elegáns megjelenést biztosítanak, miközben a bükkfa kapaszkodó melegséget és természetes érzetet kölcsönöz az összképnek. A rozsdamentes acélból készült kapaszkodó végek kifinomult részletei tovább erősítik a modern dizájnt.

Ez a korlát nemcsak esztétikus, de rendkívül tartós is, hiszen az 1.4301-es anyagminőségű rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, így hosszú távon megőrzi eredeti megjelenését. A 8 sorban futó sodronykötelek biztosítják a biztonságot anélkül, hogy elzárnák a teret, ami különösen fontos egy világos, tágas belső térben, ahol a természetes fény szabadon áramolhat.

A lépcső oldalára szerelt, 1 méter magas korlát kapaszkodója ergonomikus kialakítású, kellemes fogású, ami nemcsak kényelmet, de biztonságot is nyújt a lépcső használata során. Ez a korlát ideális választás mindazok számára, akik a modern, letisztult dizájnt keresik,

Nézd meg a többi képet is!

Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot most, és tedd otthonodat stílusosabbá!

Scroll to Top