Kovácsoltvas ágyak egyedi tervezése és gyártása

Kovácsoltvas ágyaink egyedileg, kézzel készülnek a megrendelő igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Termékeink a felső árkategóriát képviselik, azonban a kapott minőség és egyediség is ennek megfelelő. Minden kovácsoltvas ágyunk nemcsak tartós és strapabíró, hanem a luxus és elegancia szimbóluma is, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

Kovácsoltvas ágyak

Nem árt, ha tudod!

Kovácsoltvas ágyak

Megrendeléstől számítva 15-20 munkanap a gyártási idő, de ezt az aktuális leterheltségünk akár kifelé is tolhatja. Áraink magasabbak, mint a multik által forgalmazott ágyaké, de ezek olyan anyagból készülnek, amin bátran lehet „párnacsatázni”. Nem szeretném, ha bármilyen párhuzamot is vonnál a két minőség között! Trabant és Mercedes. Maradjunk ennyiben! Igény esetén mindenen tudunk változtatni, hisz ez teljesen egyedileg készül az igényeidnek megfelelően.

Ár és műszaki tartalom

Egyedi ágykereteink ára Bruttó 450.000 és 550.000 Ft között mozog, igényeidtől függően. Minden ágyunk legalább három darabra szétszedhető, így könnyen szállítható és összeszerelhető. Javasoljuk, hogy megrendelés után válaszd ki és vásárold meg az ágyrácsot, így pontosan annak megfelelően készíthetjük el a kovácsoltvas ágyadat. Ha megelégszel egy egyszerű faléces ágyráccsal, amely nem esett át ergonómiai teszteken, de én már 20 éve kiválóan alszom rajta, jelezd bátran, és azt tesszük bele. Egy ilyen rácson még az ükapám is remekül aludt!

Ami valóban fontos…

Fontos, hogy a matracot jól válaszd meg, mert azon tényleg sok múlik! Érdemes a matracot is előre lefixálni vagy megvenni, hogy pontosan be tudjuk állítani az ágy magasságát, ami alap esetben 450 mm (a matrac tetejéig). Nálunk minden ágy olyan minőségben készül, hogy örökre szóljon! Nem papírból vannak, mint a mai „modern” ágyak. Kézzel készített kovácsoltvas ágyaink tartósak és időtállóak, így generációkon át biztosítják a kényelmes és pihentető alvást.

Kovácsoltvas ágy - Clear

Clear

Ezt az ágyat az egyszerűség és letisztult vonalvazetés jellemzi.

Kovácsoltvas ágy - Rustic simple

Rustic

Kovácsoltvas karika elemek díszítik, amik pántolva (bundolva) vannak a kerethez, olyan hatást keltve, ezzel mintha csak azok tartanák.

Kovácsoltvas ágy - Rustic

Rustic Simple

Sokakat zavar, többek között engem is, ha nem tudok az ágy végére leülni, vagy éppen ott leszállni róla. Hasonló gondolkodásúaknak készítettük ezen változatot.

Kovácsoltvas ágy - Amazon simple

Amazon

Ez a kovácsoltvas ágy az egyenes formák kedvelőinek készült, az ágy mindkét végére dísz került.

Kovácsoltvas ágy - Amazon

Amazon Simple

Szintén a már említett „ágy végén való leszállást” hivatott kiküszöbölni. A kovácsoltvas ágy itt annyiban változott, hogy sokkal több dísz került az ágy széleibe, ezzel ellensúlyozzuk a homlokrész hiányát.

Elnyerte a tetszésed?

Kérj ajánlatot még ma, hogy a termék minél előbb a lakásod éke lehessen!

Scroll to Top