Ügyfélszolgálat: +36 (28) 999 366 info@femdekor.hu
Oldal kiválasztása

A fizetési határidők betartása számomra kiemelt fontosságú!

Ezúton is szeretném kérni minden leendő és aktív ügyfelünket, hogy a számlák határidőre való befizetéséről gondoskodjanak! Néminemű tolerancia van nálunk is, de van egy pont, ami után nem várunk tovább.

A pénteki napon sajnálatos módon fel kellett bontanom egy 2,5M Ft-os szerződést, mert az előleg kifizetése jelentősen késett. Sajnos a kapacitásaink végesek és nem tudunk erőforrást áldozni olyan ügyfelekre, akiknek a számlák határidőre való kifizetése is problémát okoz.

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján megint azt kell mondanom, hogy a legjobb minőségű ügyfelek a magánszemélyek. Alig tudok felhozni néhány olyan példát az utóbbi 9 évből, amikor is egy magánszemély késve fizetett.

Én rendkívül nagy hangsúlyt fektetek a számlák határidőre való rendezésére, általában minden számlát lényegesen a határidő előtt rendezek. Ennek a mentalitásomnak köszönhetően úgy veszem észre, hogy szívesebben dolgoznak nekünk/velünk a partnereink, illetve sokkal jobb kapcsolatot is tudok velük kiépíteni.

Csak hogy egy konkrét példát említsek, ami bizonyítottan a jófizetésünknek köszönhető. Az egyik partnerünk a saját raktár területéből, a saját tőkéjéből, kb. 22M forint értékű árut tart fent kizárólag nekünk azért, hogy ha szükségünk van rá, akkor a lehető legjobb áron és leggyorsabban biztosítani tudja.