Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Nézz a kulisszák mögé és tájékozódj!Blog

KÉPEK A HÉTKÖZNAPJAINKBÓL

Ha nincs időd bejönni hozzánk és személyesen meggyőződni arról a minőségről, amit mi kínálunk neked, akkor látogasd meg a Facebook-oldalunkat és tájékozódj azon keresztül. Manapság mindenki tud szép weboldalt készíttetni, ezért nem árt megnézni a terméket személyesen is, vagy egy kicsit jobban tájékozódni a cégről. Erre remek lehetőséget ad a Facebook. Én legalább heti szinten igyekszem megosztani egy-egy munkát, hogy lásd, valóban történik munkavégzés is, és nem csak kirakatcég vagyunk.

Azt kell, hogy mondjam nem egyedi jelenség, hogy egy újonnan indult vállalkozás „lopott” képekkel próbál előnyhöz jutni. Három tőlem távozó alkalmazott is így próbált előnyhöz jutni. Az egyik korrekt volt, mert nem az én munkáimat használta fel, hanem külföldi oldalakról töltött le képeket, és azzal pakolta tele a honlapját, a másik kettővel viszont nem volt ekkora szerencsém, mivel a nálam készült munkákat kezdte el a sajátjának hirdetni.

Tudom, hogy nehéz, hiszen én is a nulláról indultam. Amikor kezdtem, tényleg csak pár kép állt a rendelkezésemre, azok is olyan munkák voltak, amit ismerősöknek, barátoknak készítettük el. Nehéz, amikor nem tudsz semmit felmutatni. Nincs fix ügyfélköröd, nincs semmi mögötted, sok esetben még cég sem. (Én az első naptól cégként működöm, ez nálam nem is volt kérdés) Mindezek ellenére nem tartom helyes viselkedésnek, ha más hátán felmászva akar valaki sikeresnek tűnni. Ez semmi más, csupán becsület kérdése.

Én minden leendő ügyfelemnek azt ajánlom, hogy minden céget a lehető legjobban járjon körül, nehogy csalódás és komoly anyagi veszteség érje. Érdemes rászánni azt a fél-egy napot, kimenni az adott céghez, megnézni a műhelyét, megnézni, hogy történik-e munkavégzés, vagy csak kirakat az egész. Mint már feljebb is írtam, nagy segítség a Facebook is, mivel ott akár hónapokon keresztül követhető a kiszemelt cég, és a posztokból sok olyan információ leszűrhető, ami megelőzhet akár egy rossz döntést is.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink