Turóczi Ákos
Turóczi Ákos

Helyszíni felmérés meneteBlog

Mely napokon tudunk felmérni?

Többnyire a keddi és a csütörtöki napok a felmérős napjaink, de amennyiben ezen napok megtelnek, a szerdai napra is veszünk fel felmérési igényt. Különleges esetekben meg tudunk beszélni más alkalmat is, a hétvégi napok kivételével, de megkérünk, hogy ezen napokra fókuszáljunk elsősorban.

Milyen időintervallumban tudunk találkozni?

A felmérésre reggel 7 és délután 16 óra között van lehetőség. A felmérős kolléga logikai sorrendbe rendezi az aznapi címeket a felmérés helyszíne és a projekt mérete alapján. Ennek figyelembevételével tud időpontot javasolni. Természetesen igyekszünk a megrendelői igényekhez alkalmazkodni, amennyire csak lehetséges.

Mennyivel előre egyeztetünk veled időpontot?

A felmérést általában egy héttel előre tudjuk egyeztetni, így mindkettőnknek van lehetősége alkalmazkodni. Azért, hogy ne merüljön feledésbe a felmérés, kollégám keresni fog a felmérés előtti napon és pontosítja az időpontot veled. Hívni fogunk indulás előtt is, egy utolsó egyeztetésre, ilyenkor már pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikor érkezünk meg hozzád.

Pontosság, érkezés…

Én (Turóczi Ákos) rosszul viselem, ha valaki nem törekszik a pontosságra, ezért számíthatsz rá, hogy nem később hanem néhány perccel előbb fog a kolléga a megbeszélt címre érkezni. Ezt szigorúan megkövetelem.

Amennyiben esetleg akadályozza a kollégát valami abban, hogy pontos legyen, 5 percnél nagyobb késés esetén hívni fog, jelzi a késés okát és a várható csúszás idejét. Közúti balesettel, vagy a megszokottnál lassabb haladással sajnos még mi sem tudunk számolni. Téged is arra szeretnélek kérni, hogy a lehetőségeidhez mérten próbálj meg pontosan megérkezni a megbeszélt címre, ellenkező esetben nem lesz időnk megfelelően átbeszélni az igényeidet.

Egy nap 4-5 felmérése is lehet a kollégámnak és mindenhová egy előre megbeszélt időpontra érkezik. Nem tudja egy esetleges késés miatt eltolni a következő címre való indulást.

Mennyi ideig tart majd a felmérés?

A felmérésre magára nagyjából egy órát érdemes szánnod, csak nagyobb megrendelés esetén húzódhat el kicsit jobban. A kisebb felmérésekre egy órát szánunk, utána viszont indulunk kell a következő címre, mert ott is időpontra várnak minket.

Felmérés feltételei

Ahhoz, hogy felmérést kérhess tőlünk, előtte ajánlatot kell kérned. Az ajánlatkérésedre egy becsült árat fogunk neked küldeni. Amennyiben elfogadod a becsült árat, abban az esetben tudunk felmérésre időpontot adni. Nem arra kérlek, hogy mérd le helyettünk a helyszínt, de annyit tegyél meg, hogy leírod az igényeidet és megbecsülöd azt a mennyiséget, amire szükséged van. Felesleges regényt írnod, csak vázlatpontosan a lényeget. Termék neve, mennyisége, beépítés helyszíne.

Felmérés költsége…

Pest megyében és Pest megyén kívül két különböző felmérési díjat határoztam meg, amiről ide kattintva tájékozódhatsz. Fontos megemlítenem, hogy a felmérésnek nincs költsége azon ügyfeleink számára, akik a munkát a felmérés után megrendelik! Megrendelés esetén a befizetett összeget beleszámítom a termék árába, tehát ez nem plusz költségként jelentkezik. Amennyiben a megrendelés meghiúsul, az összeget nem térítjük vissza.

Miért van a felmérésnek költsége?

A felmérési díj azt a célt szolgálja, hogy kiszűrje azon ügyfeleket, akik nem komoly szándékkal keresnek meg minket. Ki kell szűrnünk azokat a személyeket, akik nem velünk akarnak dolgozni, csak ingyenes helyszíni tanácsadásra szeretnének szert tenni.

Egy ügyféllel átlagosan 5 órát foglalkozunk mindaddig, míg megrendelés születik. Ez a szám jól mutatja, hogy mennyi energiát áldozunk egy megrendelőre. Nem kezeljük hanyag módon, hanem a maximális tájékoztatásra és pontos precíz ajánlatra törekszünk, ami biztosítja a kiszámíthatóságot és az átláthatóságot ügyfeleik részére.

BLOG KATEGÓRIÁK

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

elkészült munkáink