Miben tudunk segíteni neked?

Én, és munkatársaim igyekszünk a segítségedre lenni és a felmerülő problémáidra megoldással szolgálni. Remélem hamarosan téged is ügyfeleink között tudhatunk, és megtapasztalhatod, hogy mi valóban azért vagyunk, hogy megoldjuk még a megoldhatatlant is.

Ha azt mondanám, hogy mindent el tudunk készíteni, akkor most hazudnék neked. Nem tudunk mindent megcsinálni, de amit lent felsorolok, azt olyan minőségben tudjuk elkészíteni, mint azt nagyon kevesen az országban!

Mi az, amit kiváló minőségben el tudunk készíteni neked?

  • Kovácsoltvas kerítésének elkészítését kompletten el tudjuk vállalni, akár a beton alapoktól kezdve kulcsra kész állapotig.
  • Deszka borítású fémkerítésed is szívesen elkészítjük, akár fa borítás szerelésével együtt.
  • Kovácsoltvas korlátod lakáson kívül-belül, lépcsőre, 2D-ben, de akár 3D-ben csigalépcsőre is. Csomót kötünk a korlátodra, ha azt kívánod.
  • Rozsdamentes korlátok készítésével egy külön csapat foglalkozik, hogy neked a legjobb minőséget tudjuk biztosítani. Rozsdamentes korlátok készítését szintén lakáson kívülre-belülre tudjuk vállalni, legyen az erkély, terasz, galéria vagy bármi.
  • Üvegkorlátok készítése, beépítése, 3D tervezése is éppen úgy a szakmánkba vág, ezért bártan kérjed segítségünket ebben is. Pontmegfogatásos és oszlopos korlátod 3D tervezésében és kivitelezésében is segítségedre tudunk lenni.
  • Üveg és polikarbonát előtetők gyártásával és beépítésével is szintén foglalkozunk. A tető szerkezete lehet akár vas, kovácsoltvas, rozsdamentes acél, nem okoz semmilyen problémát nekünk.

Szakemberek vagyunk nem kontárok! Ha minőségi munkát keresel, akkor a legjobb helyen jársz. Tekintsed meg referencia munkáinkat és bízzad ránk a munkát.

Kérdésed esetén keress bizalommal! Ígérem önzetlenül fogok segíteni neked!

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva