Legyél a partnerünk és csináld magad!

Ez az ajánlat akkor szól neked, ha nincs gyártói tapasztalatod, szerszámod, műhelyed, beépítési tapasztalatod viszont van. Ha szeretnél magadnak, vagy ügyfeleidnek korlátokat beépíteni, de a háttérmunkához segítség kell, akkor mi leszünk a megoldás számodra!

Ahhoz, hogy minőségi terméket tudj gyártani, hatalmas beruházásra van szükség. Meg kell venned egy halom szerszámgépet, aminek a költsége több millió forintra rúg, fent kell tartanod egy műhelyt, az alkalmazottak bérét, járulékait fizetned kell. A szereléshez viszont elég néhány kéziszerszám, egy haszongépjármű, illetve a megfelelő szakértelem. Mi minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a terméked kifogástalan legyen, és egy forintot sem kell befektetned! Annyi a dolgod, hogy a szereléshez szükséges eszközökkel rendelkezzél.

Röviden leírom, miben tudunk neked segíteni, mit tudunk átvállalni, és milyen feltételekkel.

 • Segítséget tudok adni a felmérésben! Odamegyek amikor kéred, és segítek a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.
 • Pontosan megmondom, mennyibe fog kerülni a gyártás és az anyag egyben. Nem lesz más dolgod, csak meghatározni a munkadíjadat, és már készen is lesz az ajánlatod!
 • Megtervezem helyetted a korlátot és beépítési rajzot is adok hozzá.
 • Legyártjuk neked a korlátot, időt és energiát megspórolva ezzel. Csak a szereléssel kell foglalkoznod, nem kell egy több fős csapatot fenntartanod. A háttérmunka összes költségét mi álljuk!
 • Számlát és gyártói nyilatkozatot adunk a legyártott termékhez.

Pár szót magamról

Több, mint 10 éve foglalkozom korlátokkal, kerítésekkel és előtetőkkel. Közel egy tucat építésszel állok napi kapcsolatban, akiknek folyamatosan segítek a tervezésben. Mindig a legjobbra, legszebbre törekszem. Nem azt keresem mi a legolcsóbb megoldás, hanem azt, mi a legtökéletesebb az adott helyzetben. Úgy gondolom, hogy a segítségemmel nincs lehetetlen helyzet.

Ügyfelek és a biztonságod kérdése?

Nem kell attól tartanod, hogy ellopjuk az ügyfeleidet. Annyi munkánk van, hogy ha szépen dolgozol és megbízható vagy, még munkát is tudunk adni, nem hogy elvenni. Nekünk abból van a hasznunk, ha veled együtt dolgozhatunk.

Milyen feltételei vannak az együttműködésnek?

 • A felhasznált anyagokat tőlünk kell, hogy megvásárolnod. Hozott anyagból nem dolgozunk.
 • A legyártott termékért mi vállaljuk a garanciát, de a beépítésért neked kell felelni.
 • Csak úgy viheted el tőlünk a legyártott terméket, ha annak ellenértékét rendezted felénk.
 • A gyártás megkezdése előtt azon anyagok árát ki kell fizetned, amit nem tudunk felhasználni, ha időközben a megrendelésed meghiúsul. Ez nagyjából a gyártási költség 30-50%-a.
 • Amennyiben nem mi készítjük a beépítési rajzot, nem vállalunk felelőséget az esetleges hibás beépítésért. Gondolom ez evidens.
 • Amennyiben igénybe veszed a helyszíni felmérést, a műszaki terv készítést, vagy a kiszállást, annak ellenértékét előre kell rendezned felénk. A megrendelésed esetleges meghiúsulása esetén, ezt a díjat nem térítjük vissza.

Áraink

Megnevezés Nettó Árak
A vállalt munkád árából semmilyen jutalékot nem kérünk! 0%
Műhelyünkben való konzultáció. Árajánlat adás. Díjmentes
Kiszállás alkalmanként, Budapesten 7.000 Ft
Kiszállás alkalmanként, Pest megyében 10.500 Ft
Kiszállás Pest megyén kívül (csak az odaút számolva) 140 Ft/km
Műszaki terv készítés egyedi termék megrendelése esetén.
(Amennyiben rajzot nem biztosítasz.)
7.500 Ft/h
Bármilyen műhelymunka (hegesztés, csiszolás, darabolás, összeállítás)
A számlázás 30 perces egységekben történik
8.500 Ft/h
Helyszíni felmérés és technikai segítségnyújtás a beépítéshez. A végösszeg tartalmaz egy nettó 30.000 Ft értékű kupont, amit jóváírunk a számládból, amennyiben megrendeled a gyártást is. 66.000 Ft

Tipp, hogyan spórolj!

Fotózd le és mérd fel magad a korlátot, majd az alapján kérj tőlünk ajánlatot. A tőlünk kapott ajánlat alapján már le tudsz szerződni az ügyféllel. Csak akkor vedd igénybe a helyszín felmérést, ha azt feltétlenül szükségesnek látod.

Keress bizalommal! Segíteni fogok, amiben csak tudok!

Keress engem, Turóczi Ákost a +36 (20) 256 3322-es telefonszámon és egyeztetünk egy időpontot, a konzultációra.

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva