Kovácsoltvas korlát munkáink

Ne ijedj meg! Nem vagyunk drágák! Több ügyfelünk jelezte, hogy a lenti képek azt sugallták nekik, hogy drágán dolgozunk. Ez nincs így! Valóban igényes emberek keresnek minket és nem ritka, hogy olyan lakásokban dolgozunk, ahol egy csillár többe kerül, mint egy átlag ember éves fizetése. De kérlek nyugodj meg! Pont annyiért dolgozunk ott ahol a pénz számít, mint ahol egyáltalán nem számít. Amit tudnod kell, hogy minőséget kínálunk neked és garanciát a munkákra. Úgy fúrjuk ki a 3M Ft-os márványlépcsődet, hogy az nem fog eltörni. Nem romboljuk le a lakásodat mire hazaérsz és gondolom sejted, hogy nem azt lessük, hogy mi mozdítható a lakásodban. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy nyugodtan ránk bízhatod akár a lakáskulcsodat is. Ha a fent leírtakat fontosnak tartod, akkor érdemes velünk dolgoztatnod.

Kovácsoltvas korlát
Kovácsoltvas lépcsőkorlát
Egyedi mintázatú kovácsoltvas korlát
Kézzel kovácsoltvas korlát
Kovácsoltvas lépcsőkorlát C elem díszítéssel
Kovácsoltvas lépcsőkorlát C elem díszítéssel
Kovácsoltvas lépcsőkorlát kőborkolatra
Kovácsoltvas lépcsőkorlát és kapaszkodó
Kovácsoltvas korlát fekete színben
Kovácsoltvas szív mintás teraszkorlát
Kovácsoltvas erkely kilépő
Kovácsoltvas  teraszkorlát S mintával
Kovácsoltvas teraszkorlát díszburkolatra
Kovácsoltvas korlát szigetelésre
Kovácsoltvas korlátok
Kosaras kovácsoltvas korlát
Lépcsőkorlát
Kovácsoltvas 3D csigalépcső korlát
Kovácsoltvas csigalépcső korlát
Kovácsoltvas csigalépcső korlát
Kovácsoltvas csigalépcső korlát
Kovácsoltvas íves korlát
Íves kovácsoltvas korlát
2D íves kovácsoltvas korlát
Lépcsőre kovácsoltvas korlát
Lépcsőre kovácsoltvas lépcsőkorlátKorlát fa kapaszkodóval

Korlát
Kovácsoltvas lépcsőkorlát oszlop nélkül
Kovácsoltvas korlát gipszbeton lépcsőre
Gipszbeton lépcsőre kovácsoltvas korlát
Kovácsoltvas lépcsőkorlát ajtóval
Lépcsőkorlát
Egyedi lépcsőkorlát
Kovácsoltvas kapaszkodó lépcsőkorláthoz
Egyedi kovácsoltvas lépcsőkorlát
Kovácsoltvas korlát csavart mintával
Lépcsőkorlát kovácsoltvas
Teraszkorlát
Kovácsoltvas teraszkorlát mintával
Kovácsoltvas teraszkorlát Gödöllő
Kovácsoltvas teraszkorlát tetőtérbe

Kovácsoltvas fali kapaszkodó korlát

Kovácsoltvas fali kapaszkodó
Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva