Kovácsoltvas teraszkorlát

Kovácsoltvas teraszkorlátKovácsoltvas teraszkorlátodat pontos helyszín felmérés után tervezzük meg és készítjük el.

A teraszkorlát díszítését szabadon választhatod ki több száz termékünk közül. Gyakorlatilag csak a fantázia szab határt a díszítés terén. Mivel a teraszkorlátok kültérre készülnek, ezért tájékoztatni fogunk a legmodernebb és leggazdaságosabb korrózióvédelmi eljárásokról.

Bármilyen méretű és formájú teraszkorlát elkészítését vállaljuk, tegyél próbára minket és ígérjük nem fogsz csalódni munkánkban.

Miért velük készíttesd el kovácsoltvas teraszkorlátodat?

 • 1 munkanapon belül elküldjük a kidolgozott ajánlatot a kért teraszkorlátra
 • nem számolunk fel semmilyen költséget a kovácsoltvas teraszkorlát felmérésért sem pedig a helyszínre való kiszállásért, még akkor sem ha nem tőlünk rendeled meg a munkát.
 • több száz kovácsolt kiegészítő dísz közül választhatod ki a legmegfelelőbbeket
 • tájékoztatunk, hogy milyen korrózióvédelmi eljárással spórolhatsz a legtöbbet a maximális védelem megtartása mellett
 • tűzi horganyozott kovácsoltvas teraszkorlátra 30 év garanciát vállalunk
 • minden esetben a vállalási időn belül készen vagyunk a munkával, hacsak rajtunk kívülálló ok nem akadályoz (pl.: időjárás)

Kovácsoltvas teraszkorlát ára a következőktől függ:

 • a teraszkorlát hozzávetőleges hosszától
 • a teraszkorlát formájától (íves vagy egyenes)
 • a teraszkorlát díszítettségétől
 • a teraszkorlát rögzítés módjától (felülre szerelt, oldalra szerelt, speciálisan ragasztott)
 • a korrózióvédelmi eljárásoktól (alapozott és festett vagy tűzi horganyozott, alapozott és festett)
 • a felszerelés helyszínének távolságától

Kovácsoltvas teraszkorlát műszaki tartalma:

Kapaszkodó: 42,5x2mm vascső, vagy 80x10mm-es mángorolt laposacél, esetleg fa
Oszlopok: mángorolt vagy sima négyzetacél, illetve a kiválasztott korlátoszlop forma a katalógusból
Pálcázat: 12mm-es mángorolt vagy sima négyzetacél, illetve a kiválasztott forma a katalógusból
Garancia: 3 év (tűzi horganyozás esetén 30év)
Ár: Kb. 22.000 - 45.000 Ft/m-ig kialakítástól, díszítettségtől és mennyiségtől függően

A munkadíj tartalmazza:

Összeállítás, kétszeri alapozás, kétszeri színre festés a helyszínen történt munkálatok és a szállítás költségét.

Amennyiben árajánlatot kér tőlünk teraszkorlátja elkészítéséhez, kérem vegye figyelembe a leírtakat.

Kovácsoltvas teraszkorlát referenciáink:

Kovácsoltvas teraszkorlát
Cső teraszkorlát
 
Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva