Gyakran ismételt kérdések

Milyen határidővel vállaljátok a munkát?

Szerencsére folyamatosan jönnek a megrendelések, ezért általában 4-6 hétre vállaljuk az új munka átadását. Természetesen a kisebb munkákat megpróbáljuk rövidebb határidővel elvégezni, de ajánlatos már előre lebeszélni velünk az időpontot és nem az utolsó pillanatra hagyni.

Lehet nálatok alkudni?

Megmondom őszintén nem szeretem ezt a kérdést, mivel azt feltételezi rólam, hogy be akarlak csapni. Pár ezer forint alkunak nincs jelentősége, ha pedig 10%-ot engedek, az meg azt bizonyítja, hogy be akartalak csapni. Szeretném azt hinni, hogy minket nem azért választasz, mert a legolcsóbb céget keresed, hanem azért mert minőséget szeretnél kapni. A minőségnek meg annyi az ára amennyit adok neked alku nélkül. Ha engednék az árból, akkor engednem kellene a minőségből is, ezt viszont nem teszem. A kérdésedre a válasz az, hogy alkudni lehet, de az árból nem tudok engedni.

Milyen emberekkel dolgoztok?

Kis hazánkban ez egy teljesen jogos kérdés! Nem ritkán fordul elő, hogy kimegy egy jólszituált vállalkozó és a munkát olyan emberekkel végezteti el, akikre legszívesebben kis harangot kötnék. Olyan IGAZ sztorikat tudok, hogy elájulnál, ha meghallanád. Na jó, csak egyet dióhéjban! Új építkezés, fürdőkád beszerelve, az ügyfél megy ki az építkezésre és a melós ott fürdik a kádjában. A vicc az volt, hogy még rá is szólt a megrendelőre, hogy csukja be az ajtót. Ez volt eddig a TOP1 nálam. Megnyugtatlak, nálunk mindenki a műhelyben, illetve otthon fürdik!

Mi MAGYAR szakemberekkel dolgozunk és a helyszínen teljesen kulturáltan viselkedünk! Koszt nem hagyunk magunk után, összetakarítunk. Ha olyan a helyzet papucsban végezzük a munkánkat.

Ha esetleg kárt okoztok, akkor mire számíthatok?

Nem jó reklám nekem, ha már most erről beszélek, de úgy gondolom az a korrekt, ha tájékoztatlak. Szerencsére mondhatom, hogy ilyen eset nagyon ritkán fordul elő. Mióta vagyunk talán kétszer történt kisebb baki (pl.: koszos lett a fal, mert hozzáért a pajzs), de ha mégis megtörténik a baj segíteni fogunk abban, hogy a probléma mihamarabb elháruljon. Természetesen ilyen esetben a keletkezett kárért mi felelünk és az ezzel kapcsolatos költségeket vállaljuk. Annyit szoktam kérni, hogy legyél megértő és türelmes, mivel mi is emberek vagyunk, ezért ha nagyon ritkán is, de hibázunk.

Hogyan zajlik a fizetés?

Megrendelés esetén a végösszeg 1/3 részét előlegként elkérjük, ezt utalhatod, vagy készpénzben is rendezheted felénk. Minden esetben az átvételt dokumentálom, aláírom, lepecsételem (a szerződésnek része). Amennyiben bizalmatlan vagy, lehetőség van banki letétre is, de ez ügyvédi költséggel fog járni kb. 15-20.000 Ft+Áfa.

Amennyiben a munkával folyamatosan tudunk haladni és nem kéred azt, hogy függesszük fel (kőművesre vársz), akkor az átadáskor kell rendezned a fennmaradó részt. Abban az esetben, ha a munka felfüggesztését kéred és már a munka előrehaladott állapotban van, akkor az addig elvégzett munkák értékét rendezned kell felénk. Volt már rá példa, hogy közel egy évig volt felfüggesztve egy munka, mert a vállalkozó elfelejtett megjelenni a munka helyszínén.

Mennyi ideig tart ki majd a rozsdamentes korlátom?

Tekintettel arra, hogy teljesen rozsdamentes anyagból készül, ezért maga a korlát soha nem megy tönkre, mi például 30 év garanciát vállalunk a rozsdamentes elemeinkre.

Az üvegkorlát törés esetén okozhat sérülést?

Maga az üveg nem okozhat sérülést, mivel 4+4mm-es vagy 5+5mm-es ragasztott biztonsági (VSG) üveget használunk az üvegkorlátokhoz, ami igen szívóssá és nagyon nehezen törhetővé teszi az üveget. Amennyiben az üveg mégis eltörne, abban az esetben sem esik ki a tartókonzolból, mivel olyan technológiával készül, ami megakadályozza azt. Nem kell attól tartani, hogy a betört üveg az alatta álló kisgyermekre esetleg rázuhan, mivel törés esetén is a ragasztás (fólia) nem engedi kizuhanni az eltört üvegdarabokat.

Üvegelőtető törés esetén okozhat sérülést?

Az üveg előtetőket 6+6mm-es, 8+8mm-es, 10+10mm-es vagy még vastagabb edzett ragasztott (TVG/VSG) üvegből készítjük, így még szívósabb mint az üvegkorlátok által alkalmazott üveg. Törés esetén az edzés miatt szilánkosra törik, valamint a ragasztás miatt nem esik ki a táblából az üvegdarab.

Melyik kialakítást javasoljátok a rozsdamentes lépcsőkorlátoknál?
Az oldalra vagy talpra szereltet?

Általában az oldalra szerelt korlátot javasoljuk, mivel így nem vesz el a lépcső szélességéből semmit, valamint akár a burkolás előtt is felszerelhető. Nekem jobban is tetszik. Az oldalra szerelés akkor nem (vagy csak nagyon nehezen) megoldható, ha a lépcső 180°-ban visszafordul és a lépcsők között nincs 8cm távolság (orsótér). Ebben az esetben jobb megoldás a felülre szerelés.

Melyik olcsóbb? A felülre, vagy az oldalra szerelt rozsdamentes korlátoszlop?

Nincs lényeges különbség, mivel a felülre szereltnél a takaró és a talp annyiba kerül, mint az oldalra szerelt korlátnál a tartókonzol. Mondhatni egy árban van, ezért egy árban is számoljuk.

Hőszigetelés esetén is lehet oldalra szerelni a teraszkorlátot?

Igen, de ebben az esetben speciális erősített oszloptartókat használunk. Nem probléma. Amennyiben födém szigetelés van, abban az esetben hosszabbra kell hagyni a tartóoszlopokat ez némi plusz költséggel járhat, de nem jelentős.

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva