ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS

Mivel foglalkozik a cég?

Tizenkét főt számláló cégünk elsősorban korlátok és kerítések gyártásával, beépítésével foglalkozik, valamint vállalunk olyan egyéb szerkezeti munkákat is, amik kézi erővel könnyen mozgathatóak. Ilyen például egy kisebb előtető is egy ajtó fölé.

Milyen pozícióra keresek szakembert?

Elsősorban webes és személyes (irodai) értékesítéshez keresek kollégát, de a munkájának részét képezi az eladott termékek pótlása is, tehát részben raktárosi feladatot is el kell látni. A raktárosi feladat egy részét képezi a műhelyben lévő dolgozók anyaggal való ellátása. Figyelemmel kell követni a raktárkészletet, és pótolni kell a termékeket.

Az irodába beérkező ügyfeleknek segítséget kell nyújtani, be kell mutatni neki termékeinket és igény esetén értékesíteni azokat.

Megrendelői igény esetén el kell készíteni az ahhoz tartozó ajánlatot, ehhez természetesen programot és tájékoztatót biztosítunk.

Piackutatási feladatokat is el kell látni. Meg kell próbálni felvenni a kapcsolatot azon cégekkel, akiknek a termékeink érdekesek lehetnek. Új ügyfélkapcsolatokat kell kialakítani.

Milyen mentalitású kollégát keresek első sorban?

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy olyan munkatársakat alkalmazzak, akik jólszituált, társasági emberek. Meggyőződésem, hogy senki sem szeret olyan munkahelyen dolgozni, ahol robotok veszik körül. Nálunk fontos a jó hangulat, természetesen a napi munka elvégzése mellett. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy pozitívan értékelem, ha te is be tudsz illeszkedni egy ilyen csapatba. Ez nagyon fontos! Életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük. Nekem is fontos, hogy olyan kollégák vegyenek körül, akikkel lehet néhány értelmes szót váltani.

Nem tartom pozitív tulajdonságnak, ha valaki egyből a kifogást keresi, amikor egy megoldásra váró probléma felmerül. Nem a megoldásra koncentrál, hanem próbálja a felelősséget áthárítani másra! Ha egy probléma felmerül, akkor nem a másikra kell mutogatni és siránkozni, hanem meg kell keresni a megoldást, és végre kell hajtani az adott feladatot.

Tudjon felelősséget vállalni a tetteiért és a hibáiért! Ez számomra nagyon fontos! Történjen bármi, ha fel tudja vállalni az okozott kárt, és elém tud állni, akkor sokkal elnézőbb vagyok, mintha én veszem észre, és úgy vonom felelősségre.

Miért jó neked, ha ennél a cégnél dolgozol?

Elsősorban megígérhetem, hogy ha a munkád megfelelő és lojális vagy a céghez, hozzám, akkor hosszú távú munkalehetőséget biztosítok neked.

Tiszta, rendezett környezetben végezheted a munkádat, a körülményeidet magad alakíthatod ki, a saját ízlésed szerint. Az értékesítésben és az anyagrendelésben nagyrészt szabad kezet kapsz, így nem leszel korlátok közé szorítva. Kérésedre mindent biztosítok, ami a munkád minőségi elvégzéséhez szükséges.

Szükséges jártasságok

Jó kommunikációs készség az elengedhetetlen! Szeress beszélni, és szeresd alapvetően az embereket! Nem kell mindet! Elég csak a 99%-ukat! Ne legyél antiszociális beállítottságú, ez a lényeg igazából! Ha utálsz emberekkel beszélni, és csak kényszerből hallgatod végig őket, akkor nem itt a helyed. Egy jó értékesítő szereti a szakmáját, és az azzal jár, hogy emberekkel kell beszélnie. Vannak nehezebb és könnyebb ügyfelek, de mindegyikkel meg kell találni a közös hangot. Nem lehet velük lenézően bánni, még akkor sem, ha egy látszólag képtelen dologról akarnak meggyőzni.

Műszaki beállítottság szintén nagyon fontos, mivel főleg korlátokat, kerítéseket és azok alkatrészeit kell értékesíteni. Mi mindenre megtanítunk, de fogékonynak kell lenned az elmondottakra.

Legalább középszintű számítógép ismerettel kell rendelkezned. Meg kell tudnod szerkeszteni egy ajánlatot egy szövegszerkesztő program segítéségével (pl.: ms word). Meg kell tudnod fogalmazni és formázni egy céges levelet, ha éppen arra van szükség. Tisztában kell lenned a legnépszerűbb táblázatkezelő program alap funkcióival (excel). El kell tudnod sajátítani a saját fejlesztésű ügyviteli rendszerünk használatát.

Jó szervezőképességgel kell rendelkezned, mivel optimalizálni kell feladatokat, hogy minden a megfelelő sorrendben és logika szerint történjen.

Mi az, amit fel kell ismerned ahhoz,
hogy hosszútávon együtt tudjunk dolgozni?

Fel kell ismerned azt az egyszerű tényt, hogy ha tolod a szekerem, és emiatt nekem jól megy, akkor neked is jól fog menni. Csak akkor tudok adni, ha nekem is van. A nincsből nem lehet adni. Ez, úgy gondolom, teljesen logikus.

Nem az az ember vagyok, aki hawaii nyaralásra vagy luxusautókra költi a pénzét! Nem! Én a cégembe fektetem be azt a pénzt, amit közösen megtermelünk. A megtermelt pénzből emelem a béreket, mindig arra a szintre, ami elégedettséggel tölti el az alkalmazottakat. Ebből a pénzből havi rendszerességgel költök új eszközökre, amitől fejlődik a cég és egyszerűsödik majd a munkád.

Szokásaink

Mivel már említettem, hogy nálunk családias a légkör, ezért van egy olyan szokás, hogy akinek névnapja vagy éppen születésnapja van, az egy kis elemózsiával készül a kollégáknak. Nem kell nagy dologra gondolni! Vesz egy kis ropogtatni valót, esetleg egy üdítőt, és ezzel eleget is tett íratlan kötelességének. Jó dolog ez, mert szinte mindig van valakinek valamilyen ünnepelni valója, így az étkezőasztalon mindig van valami édesség.

Az év végén én szoktam megvendégelni a kollégákat egy karácsonyi ebéd keretében. Ilyenkor általában asztalt foglaltatok egy étteremben, és mindenki az én kontómra garázdálkodhat. Nincs megszabott felső határa a fogyasztásnak. Ez arról szól, hogy jól érezd magad. Úgy gondolom, hogy teszel majd annyit a kosárba, hogy ez bőven beleférjen nekem.

Hol van a jelenlegi műhelyünk és milyen

Jelenleg Kistarcsán bérlünk egy lakatos műhelyt, ami 90%-ban kiszolgálja az igényeinket. A kollégák nem panaszkodnak semmire, ezért úgy gondolom, hogy megfelelő hely a számukra. Az irodát télen légbefúvással és radiátorral is fűtjük, így egy-két óra alatt felfűthető. Az irodában 22 fok van biztosítva folymatosan, nyáron pedig megoldott a helyiség hűtése is egy modern klímaberendezéssel. Sokan mások spórolnak a fűtésen, én nem teszem, mert ha megfázik egy kolléga, szerintem sokkal többet veszítek, mint 20-30.000 Ft.

Van egy kis konyhánk, benne egy szuper modern hűtő és két mikró. A konyha nem túl nagy, de az igényeket kiszolgálja, panasz erre sincs. A konyha mellett van két mellékhelyiség is, az egyik külön fenntartva az irodai dolgozóknak.

Jövőkép... talán nem is a távoli jövő

Már több éve tervezzük, de jövőre megvalósulni látszik az új műhelyünk! Egy szuper-modern lakatos műhelyt fogunk építtetni. Ha minden jól megy, akkor 2018 júniusára talán át is költözhetünk. Ez a műhely eleget fog tenni minden elvárásnak, ami egy lakatos műhelyt illeti. Igyekszem majd veled, és a többiekkel közösen úgy kialakítani, hogy úgy érezd, amikor dolgozni jössz, hazajöttél. Tényleg a maximumra törekszem, természetesen az anyagi lehetőségeimhez képest. A műhely egyébként a mostani mellett van szinte, így nem kell attól félni, hogy messzire költözünk. Csak egy utcával odébb.

Az új iroda nem a műhelynek lesz immár a része, hanem egy külön épület szolgálja ki majd az ügyfeleket. Ez a helyég is klímatizált lesz, és minden, munkához szükséges eszközzel ellátott. Ez az épület rendelkezik majd külön konyhával, és mellékhelyiséggel is.

Mennyit ér nekem meg a munkád?

A bérezés egy igen nehéz kérdés, mivel a feladat igen sokrétű, és nagyban függ a jelölt képességeitől. Megnéztem a legtöbb értékesítési hirdetést és alig írnak fizetés megjelölést a cégek. Valószínűleg pont azért, mert nagyon széles a képzettségi szint ebben a szakágban, vagy éppen azért, mert annyira alul szabják áraikat, hogy szinte már szégyellik kiírni. Nekem sem egyszerű meghatározni, hisz nagyban attól függ, mi mindenre vagy képes.

Én úgy gondolom, hogy a nálunk végzett munka nem a legmegerőltetőbb, nem jár napi stresszel, elég rugalmasak is vagyunk a munkaidőt tekintve, ha éppen dolgod akad majd. Ezért a neked kínált bért havi nettó (kézbe) 180.000 Ft és 250.000 Ft közé becsülném, attól függően, hogy mennyire leszel alkalmas a feladatra, és mennyire tudunk majd fejleszteni ebben a szakmában.

Ha esetleg kevésnek érzed a kínált bért a képességeidhez mérten, írd meg nekem e-mailben, hogy milyen képesítéseid vannak, és jelöld meg azt a fizetést, amivel megelégednél. Ha külföldi export tapasztalattal, kapcsolatokkal rendelkezel, esetleg több nyelven is beszélsz, feltétlen keress meg! Ez esetben teljesen más konstrukciót is fel tudok ajánlani neked.

A fizetést, a jobb beoszthatóság érdekében, hetente adom oda, minden pénteken délután. Szégyellem, hogy ezt egyáltalán meg kell említenem, de sajnos vannak olyan munkahelyek, ahol az alkalmazottnak minden hónapban harcolnia kell azért, hogy megkapja a fizetését. Mi egy komoly cég vagyunk, már csak ezért sem engedem meg magamnak, hogy ilyet tegyek! Az elmúlt 8 évben minden alkalmazottam napra pontosan kézbe kapja a fizetését. Még egy alkalom sem volt, hogy késtem volna a kifizetéssel!

Milyen egyéb juttatások vannak?

Azon kollégák, akik már néhány éve nálam dolgoznak, és oda is teszik magukat a munkában (megvan a bizalmam feléjük), azok szükség esetén kérhetnek céges hitelt. Itt nem pár tízezer forintról beszélünk, hanem akár százezrekről is. Ha segítségre szorul egy "családtagom", akkor igyekszem segíteni neki.

Minden év végén a kollégák kapnak egy kis karácsonyi extra juttatást. Ez igazából ajándék a részemről, munkájuk elismeréseként.

2018-ban tervezem, hogy egy fix összegű üzemanyag-hozzájárulást is kapnak a munkatársak, ezzel is megkönnyítve a bejárást hozzánk. Ez eddig nem volt, de bevezetésre fog kerülni.

Csak egy kérésem van feléd...

Ha csak azért jössz ide, hogy nagy pénzt keress, esetleg mozdítani akarsz ezt-azt, akkor ne minket válassz! Akkor gyere hozzánk dolgozni, ha kész vagy azért tenni, hogy egy olyan munkahelyet teremts magadnak, ahol szívesen dolgozol, akár életed végéig. Ez a cég az életem! Fontos nekem, hogy a nálam dolgozók a második otthonuknak tekintsék ezt a helyet, és a munkatársaikat szinte családtagjaiknak. Fontos, mert együtt töltjük el életünk egy igen nagy részét.

Jelentkezés módja

Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, mert ha idáig elolvastad, akkor valószínű alkalmas vagy az állás betöltésére, ezért azt javaslom, hogy küldj egy e-mailt az info@femdekor.hu címre. Írd meg, hogy érdekelne az állás, csatold az önéletrajzodat, valamint add meg a telefonszámodat és visszahívunk. Esetleg kereshetsz te is a 06 (20) 256 3322-es telefonszámon. Ha nem érnél el, küldj egy üzenetet és visszahívlak.

 

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva