Fémdekor Kft. facebook

Csak az nem kerül viharba, aki nem hajózik

Már gyorsan az elején tisztázni szeretném azt, hogy amit most leírok az egyáltalán nem általános nálunk, ilyen eset évente talán egyszer fordul elő a több száz átadott munka közül. Többnyire, akkor amikor a technika cserbenhagy minket és minden igyekezetünk ellenére mégis megtörténik a baj.

Ezen cikk írása előtt kikértem pár barátom véleményét, hogy szerintük írjak e olyan témáról, ami nem jó színben tüntet fel minket. Azt javasolták nekem, hogy ne írjam meg ezt a cikket, mert ez nem jó reklám nekem. Ebben teljesen egyet is értettem velük, de én szerettem volna erről a témáról is beszélni, mert úgy gondolom, ilyen hibák minden cégnél előfordulnak, csak senki nem beszél róla. Van erre egy kedves mondásom is: "Csak az nem kerül viharba, aki nem hajózik."

Ha lottózol (én nem), akkor biztos tudsz arról, hogy milyen esélyed van egy ötös találatra, ha nem akkor inkább ne is olvasd tovább, mert sokkolni foglak. Felkészültél? Az ötös lottó esetében az esély arra, hogy mind az öt számot eltalálod 1 : 43 949 267-hez. Tudod ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy 43 949 267 szelvényt kell elméletben venned és különböző variációkban megjátszanod, hogy biztos legyen benne egy öttalálatos.

Biztos kíváncsi vagy miért írtam a lottóról egyáltalán. Mi köze van a lottónak a mi elcseszett szerencsénkhez? Sok! Az elmúlt 5 évben kétszer sikerült elfúrnunk valamilyen vezetéket a falban, annak ellenére, hogy van műszerünk, ami egy bizonyos mélységig ki tudja mutatni, hogy van e vezeték az adott fúrási ponton vagy sem. Műszer nélkül is van már rutinunk ebben a témában, a tulajt mindig megkérdezzük, hogy hol vannak vezetékek, ha vannak tervek megnézzük, ha az építkezésen van villanyszerelő, akkor megkérdezzük merre vannak a vezetékek, megnézzük hol van konnektor, kapcsoló, lámpa, tv, UTP ajzat és még sorolhatnám. Illetve a vezetékeknek elméletben az ilyen elektromos berendezésektől felfele kellene elindulnia. Tehát nem jobbra - balra- keresztbe. Van sajnos olyan eset amikor semmi jele nincs annak, hogy a falban egy vezeték húzódik és a tulaj sem tud semmi pontosat mondani, ilyenkor csak a rutinunkban és a műszerekben bízhatunk. Hogy a lottóra visszatérjek egy cseppet, mert egy kicsit elkanyarodtam, gondolj bele, hogy van egy 3m x 3m-es falfelület amibe nekünk mondjuk 3db 10mm-es lyukat kell fúrnunk. Mi esélye van annak, hogy pont eltalálunk egy 4mm vastag vezetéket? Nem sok, de nekünk mégis sikerült.

Ha ilyen eset előfordul, akkor egy kellemetlen helyzet áll elő, mivel ilyenkor ki kell bontani a fúrásnál a falat és meg kell javítani a vezetéket. Ez a művelet a fal kis területen való megbontásával jár, amit vissza kell javítani, festeni. Festetlen falnál ez nem okoz túl nagy bonyodalmat, gyakorlatilag semmi nyoma nem marad. A probléma akkor van, amikor egy meglévő festett falnál áll elő ez a probléma, mivel annak a javítása bonyolultabb.

Mint mondtam ilyen eset az elmúlt öt évben kétszer fordult elő, az első esetben sajnos még nem volt műszerünk, viszont a falat éppen festették, ami szerencse volt, az utóbbinál pedig valamiért a vezeték olyan helyen volt, hogy nem tudta a műszerünk kimutatni. Ha falba fúrunk, mindig ellenőrizzük műszerrel, hogy hol vannak esetleg vezetékek.

Biztos kíváncsi vagy arra, hogy az ilyen helyzetet hogyan kezeljük. Természetesen azonnal felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel és elmondjuk neki mi történt. Amióta van műszerünk erre a célra, én nem érzem felelősnek magunkat, ha ilyen nemkívánatos esemény történik, mert amit tudunk tényleg megteszünk a baj elkerülése érdekében. Az elmúlt öt évben bármilyen aprócska közünk is volt egy adott szerencsétlen eseményhez, eddig soha nem szaladtunk el a probléma elől. Az ügyféllel mindig normális hangon meg tudtunk egyezni, mivel ő is belátta, hogy nem a mi hanyagságunk okozta a problémát, hanem egyszerűen egy szerencsétlen helyzet állt elő.

Ha bármilyen nemkívánatos esemény bekövetkezik, a probléma miatt felmerülő javítási költségekben természetesen részt vállalunk, még akkor is, ha nem közvetlenül mi okoztuk a problémát. Amennyiben olyan kár keletkezik, ami egyértelműen a mi hibánk, akkor a teljes ezzel járó költségeket mi vállaljuk. Nekünk az a legfontosabb, hogy az ügyfél elégedett legyen, mikor elbúcsúzunk tőle, még akkor is, ha ez több pénzünkbe kerül, mint amit az adott munkán kerestünk volna.

A legtöbb cég ilyenkor megpróbál kibújni a felelőssége alól. Próbálja a költségeket az ügyfélre hárítani. Sokszor hagyja a munkát bukni és inkább fel sem veszi a telefont. Eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Mi mások vagyunk! Mi megpróbálunk megegyezni az ügyféllel, de mivel tudjuk, hogy a mi munkánkból adódott a probléma, ezért minden esetben az ügyfél mondja ki a végszót és az ő igényeihez alkalmazkodunk.

A cél soha nem az elmenekülés és a felelősség alól való kibújás, hanem az, hogy a keletkezett problémát megoldjuk.

Kalkulátorok
Hasznos
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2017 Minden jog fenntartva