Fémdekor Kft. facebook

Szeretnéd tudni mivel telik el egy hetem?

Hétfőtől péntekig, reggel 7 órától délután 17 óráig 100%-ig a te szolgálatodban állok. Az ezen kívüli időben a családomé vagyok. Azt szeretném kérni, hogy ezt tartsd tiszteletben, mivel én is ember vagyok és szeretném, hogy az én napom is egyszer véget érjen.

Lássuk, hogyan telik el egy átlagos hetem:

Hétfő: reggel 7 órakor elindítom az otthoni számítógépem és átnézem a heti statisztikákat és elemzem azokat. Ennek végeztével megnézem a Facebook csatornánkat, illetve írok egy új heti posztot, amit ütemezek a következő hétre. Erre 40 percet szánok, majd elindulok a cég telephelyére.

8 órára általában bent vagyok. Üdvözlöm a fiúkat, majd a két csoportvezetőmmel megbeszélem a napi-heti teendőket. Megkérdezem, hogy minden rendben van-e, szükségük van-e valamire. Szerencsére pontosan tudják a dolgukat, ezért sok dolgom ezzel nincsen. Ezután bemegyek az irodába és Gáborral a „jobb kezemmel” egyeztetek az előző heti bevételekről és kiadásokról.

9 óra körül jutok el oda, hogy meg tudom nyitni a levelező programom és át tudom nézni a beérkező leveleimet. Első lépésben kidobálom a reklámokat, majd típus szerint rendezem az ajánlatokat, így jobban átlátom mennyi időt kell majd rászánnom. Amit tudnod kell, hogy hétfő reggel körülbelül 80 levél vár, amiből 30 szemét, 30 konkrét ajánlatkérés a többi meg egyszerű megválaszolásra váró levél.

Valamivel 9 után elkezdem megírni egyenként az ajánlatokat, aminek ideje 5 és 20 perc közé tehető ajánlatonként. Minden nap 8-9 után egészen 17-18 óráig a telefonom minden túlzás nélkül 20-30 percenként cseng és átlagosan körülbelül 8-10 percet telefonálok egy ügyféllel. Sokszor van, hogy mikor már teszem le a „kagylót” hallom, hogy valaki hív, így egyik beszélgetésből a másikba csöppenek. Napi 2-3 órát biztos csak telefonálással töltök. Néha már akkor is hallom csörögni a telefont, amikor nem is csörög. Az asztaltól is óránként felállok egy 5-10 percre és megnézem a már elkészült munkák minőségét. Ha látok valamit, amin lehetne tökéletesíteni, akkor azt jelzem a fiúknak. Erre a napra van ütemezve a „díjmentes konzultációs nap” is, amikor bárki bejöhet hozzánk és minden kötelezettségtől mentesen kérdezhet. Heti 2-3 ügyfél ezt a „szolgáltatást” igénybe is veszi. Mondanom sem kell, hogy egy-egy ilyen beszélgetés legalább 30 perc.

Ha egy kicsit számoltál, akkor láthatod, hogy képtelenség minden ajánlatot megírni, mivel idő hiányában ez teljesíthetetlen. Szinte minden hétfőn marad néhány ajánlat, ami átcsúszik a következő napokra. A hétfői nap gyakorlatilag nonstop ajánlatírással és telefonálással megy el. 17 órakor elindulok haza, általában még 1-2 telefont útközben elintézek, de amikor átlépem a gépkocsi behajtót, attól a pillanattól kezdve a telefon megszűnik számomra létezni. Lehet, hogy ez nem színpatikus neked, de egyszerűen nem vagyok hajlandó több „céges” telefont felvenni este 18 óra után. Egyszer véget kell hogy érjen a nap.

A Kedd és a Szerda az „felmérős” nap nálunk. Kedden mérem fel általában a rozsdamentes és üveggel kapcsolatos munkákat, Szerdán pedig a kovácsoltvassal - vassal kapcsolatosakat. A két napon körülbelül 8-10 címen mérünk fel az ország több pontján.

Felmérésre időpontot általában 1-2 hétre előre tudok adni (következő, vagy az azutáni hétre). Ezen a két napon sajnos nem tudok foglalkozni az ajánlatokkal, mivel egész nap úton vagyok. Ha SOS ajánlatra van szükséged és standard termék érdekel, akkor használd a kalkulátorainkat, amit a jobb oldali menüben találsz. Mondanom sem kell, hogy a telefonom folyamatosan cseng ezen a két napon is és természetesen mindig akkor hívnak, amikor egy ügyfélhez érkezem. Ilyenkor küldöm a „hamarosan visszahívom” üzeneteket. Ezen a két napon többnyire 17 óra után végzek.

Csütörtök reggel szintén 7 órakor kezdek, ellenőrzöm az addig elkészült kerítéseket/korlátokat, majd az előző két napi megrendelések munkalapjait elkészítem. A szerződéseket lefűzöm és a munkát kiadom az éppen ahhoz a témához legjobban értő projektvezetőnek.

Ezt követően ismét elkezdek foglalkozni a hétfőről megmaradt, illetve a kedd-szerdán beérkezett ajánlatkérésekkel. A telefon természetesen továbbra is cseng, illetve ezen a napon is van „díjmentes konzultáció”, ami legalább egy ügyfél megjelenését garantálja, ami ugye legalább 30 perc. A jó hír, hogy van tapasztalatom már ebben a témában és csütörtök 17 órára már alig marad pár elküldetlen ajánlat és megválaszolatlan levél. Ezen a napon, épp úgy mint más napokon óránként legalább egyszer végignézem a folyamatban lévő munkákat, ellenőrzöm azokat.

Pénteken szintén 7 órakor kezdek, teszek egy rövid sétát a műhelyben, megbeszélem, amit meg kell a srácokkal, majd irány újból az iroda. Gondolom sejted mi következik. Igen, újból ajánlatírás ameddig el nem fogy az összes, illetve telefon, telefon, telefon.

Biztos felmerült benned az a kérdés, hogy miért nem veszek fel egy olyan embert, aki elvégzi helyettem az ajánlatírást, ugyanis ez teszi ki az időm 70%-át. Megmondom őszintén sokat gondolkodtam ezen, de az éppen aktuális ajánlatot, sok tényező befolyásolja, és ezt komplexen egyenlőre csak én látom át. Nem tudom ez máshol, hogy működik, de úgy gondolom, hogy ez az én feladatom. Ha egy ügyfél felhív, nekem kell tájékoztatnom az árakról és az árak miértjéről. Nem lenne helyes, ha ezt helyettem valaki más tenné meg. Vannak apróságok, amire nem én adok árat (kisebb polikarbonát előtetők), de a fontosabb ajánlatokat én kezelem, és a megrendelésig én döntök minden kérdésben.

A telefonokkal ugyan ez a helyzet. Ha én felhívok egy műszaki üzletet, elvárom, hogy olyan kolléga legyen a vonal másik végén, aki érti a szakmáját. Úgy gondolom, hogy ha te felhívsz minket, akkor ugyan ezt várod el. Azt várod el, ha kérdezel valamit, akkor arra rögtön kapjál választ. Megnyugtatlak, ha engem hívsz, szinte mindenre értékelhető választ tudok adni, ami a szolgáltatásainkhoz kapcsolódik.

Én fontosnak tartom a megrendelő – cég kapcsolatot, ezért ha minket keresel, akkor telefonon és e-mailben is velem fogsz kommunikálni.

Kalkulátorok
Hasznos
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2017 Minden jog fenntartva