Fémdekor Kft. facebook

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak!

Most, hogy elolvastad a címet talán azt gondolod, hogy megőrültem. Szeretném már az elején tisztázni, hogy a feltételezésed helytelen. Épeszű vagyok! Ennek a címnek nagyon egyszerű a magyarázata. Szűrni akarom az ügyfeleimet.

Életem során nagyon sok ügyfelem volt és remélem még lesz is. Egy alapvető különbséget fedeztem fel közöttük. Az egyik csoportot az ár jobban érdekli a minőségnél, tehát legyen minél olcsóbb. Az ajánlatban az árat nézik és nem a mögötte levő tartalmat. A másik ügyfélcsoportot pedig a minőség érdekli jobban. Most biztos arra gondolsz, hogy van egy köztes csoport is, aki elfogadható minőséget akar nem túl drágán. Ilyen nincs. Kicsit nézz magadba és látni fogod, hogy a tökéletesre vágysz, olyan nincs, hogy közepes minőség. Te átvennél egy olyan korlátot, ami csak össze van barkácsolva?Átvennél egy olyan kovácsoltvas kerítést, amiben a pálcák nem egyformán vannak elhelyezve? Esetleg egy olyan rozsdamentes korlátot, aminek a felülete nincs megfelelően megcsiszolva? Gondolom nem. Akkor mi az, hogy közepes minőség? Ilyet senki nem akar!

A vicc az, hogy aki a legolcsóbb céget választja az is minőségi munkát vár el. Azt hiszi, hogy 20%-al olcsóbban majd ugyan azt a minőséget kapja, mint amit normál áron kapott volna. Azzal hitegeti magát, hogy a magasabb ár biztos csak lehúzás. Szeretném jelezni, hogy közel sem.

Kaptam már néhány olyan válaszlevelet, amiben az ügyfél kifejti, hogy a mi árunk rendkívül magas és kevesebb, mint fél áron már megrendelte a munkát mástól. Mikor olvasom, érzem a levélben, hogy oda akar „verni” nekem. Azt feltételezi, hogy ugyan azt fogja kapni mástól „fél áron”, mint amit tőlünk kapott volna. Egy kisebb regényt írhatnék arról, hogy miben vagyunk mások azoknál a cégeknél, akik olcsón dolgoznak. Eleve az alapanyag más, az meg hogy szakemberekkel dolgozunk és nem segédmunkásokkal az meg csak hab a tortán! Csak hogy egy dolgot említsek,van festék 900 Ft/L áron és van 4.500 Ft/L áron. Szerinted mi melyiket használjuk? Igen, jól gondolod. A drágábbat. Miért? Mert a 900 Ft/L - es festék arra jó, hogy átadja a munkát, talán 1-2 évig fekete is marad. Ne gondold azt, hogy a két festék ugyan azt tudja! Van még 1000 ilyen dolog, amit felsorolhatnék, de nem teszem, mert akinek az ár a legfontosabb azt nem szeretném meggyőzni az ellenkezőjéről. Én úgy gondolom ugyan azon műszaki tartalom mellett két árajánlat között maximum 5% árdifferencia lehet.

Én azt vallom a munka legyen mindig tökéletes! Törekedjünk a tökéletesre! Használjunk olyan anyagokat, ami esztétikus és időtálló. Amikor te bemész egy cipőboltba és kapásból a márkás cipőket keresed, akkor neked nem kell elmagyaráznom mi a különbség két termék között. Egy Nike cipőt addig tudsz használni, ameddig el nem kopik a talpa és ki nem látszik az ujjad. Egy márkátlan cipőt meg addig még le nem szakad a talpa, vagy el nem reped. A márka kötelez! Egy névtelen cipőgyártó holnap bezár, holnapután meg újranyit egy másik néven, minden eddigi felelőségét maga után hagyva.

Emlékszem mikor a szüleim kéthavonta vettek cipőt nekem, mert ők is az olcsót választották, nem vették észre, hogy egy évben közel háromszor annyit költöttek cipőre mintha vettek volna egy márkásat. Soha nem felejtem el azt, amikor egyszer a suliban a cipőm talpa levált és csattogott a lépcsőn felfele menet. Nagyon kellemetlen volt. Egész nap csoszogva jártam. Én azt szeretném, ha neked soha nem kellene „csoszogva járnod”. Szeretném, ha olyan terméket kapnál tőlünk, aminek örülsz, mi meg büszkék lehetünk arra, hogy neked dolgozhattunk. Szeretném, ha a FémDekor név márka legyen és nem csak egy név a többi cégnév között. Ha átlátod, hogy mi a célunk, akkor azt is láthatod, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne minőségi termékeket gyártsunk.

Amennyiben te a minőséget választod az ár helyett, akkor szívesen segítünk bármi is legyen a vágyad, viszont ha neked az ár fontosabb, mint a minőség, akkor nem mi leszünk számodra a jó választás.

Kalkulátorok
Hasznos
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2017 Minden jog fenntartva