Árajánlat kéréstől az átadásig


1. Árajánlatot kérsz tőlünk

Az árajánlatkérést e-mailben az info@femdekor.hu címen, vagy egy személyes találkozó alkalmával tudjuk fogadni. Tervekre nincs feltétlenül szükség, elképzelésed viszont legyen arról mit is szeretnél. Ötleteket a munkáink menüpont alatt találsz.

Árajánlat kérésre egy példa:

8 méter teraszkorlátra és 4 méter lépcsőkorlátra lenne szükségem, mindezt rozsdamentes acélból 5 sor vízszintes pálcával vagy üveggel. A felszerelés helyszíne Hatvan. Erre szeretnék kérni egy hozzávetőleges ajánlatot.

Árajánlatkérő Név
Telefonszám: 06 00 000 0000
Email: valami@valami.hu

2. Árajánlat elkészítése

1 munkanapon belül elkészítem az árajánlatot és elküldöm e-mailben a megadott címre. Az egy munkanapot abban az esetben nem tudom tartani, ha összetett feladatról van szó, vagy ha nagyon sok árajánlat érkezett be rövid idő alatt és nem győzöm. Amennyiben nem tudok belátható időn belül reagálni az ajánlatkérésedre, abban az esetben küldök egy tájékoztató levelet, vagy telefonon értesítelek.

3. Helyszín felmérés és szerződéskötés

Abban az esetben, ha az elküldött árajánlatom megfelelő kérlek értesíts engem. Ezután én és egy munkatársam díjmentesen elmegyünk a helyszínre és megbeszéljük a lehetőségeket, valamint felmérjük a helyszínt. A pontos méreteket és a hely adottságait figyelembe véve még ott helyben árajánlatot adok neked.

4. Ajánlat elfogadása

Amennyiben az árat megfelelőnek tartod szerződést írunk, amiben minden részletre kitérünk, többek között az átadási határidőre, végösszegre és a műszaki tartalomra. A végösszeg tartalmazza a kivitelezéshez szükséges összes kiadást, tehát a későbbiekben semmilyen plusz költséget nem számolunk fel! Nincsenek rejtett költségek!

Fontos: A megrendelésig (szerződés aláírásáig) semmilyen fizetési kötelezettséged nincsen!

5. Kivitelezés végrehajtása (beépítés)

Az anyagok beszerzése és a műhelyben történt feldolgozása után következik a helyszíni szerelés. A szerelés napjáról előre telefonon egyeztetünk veled. A szereléskor rendkívüli figyelmet szentelünk a környezetünkre, hogy semmibe ne okozzunk sérülés.

6. A munka átadása és elszámolás

A munka elvégzését követően át kell venned a munkát, legjobb ha a beépítés vége fele a helyszínen tartózkodsz. Az átadáskor megkérünk, hogy nézd át a munkát és ha mindent rendben találtál, akkor írd alá a munkalapot. A munkalapon az aláírásoddal igazolod, hogy nem okoztunk kárt, sérülést semmiben és a munkát elvégzettnek tekinted. Az átvételkor átadjuk a munkalap egy példányát, a garancialapot és a számlát.

Az elköszönés előtt megkérünk, hogy képeket készítsünk az elkészült munkáról. A képeket kizárólag cégen belüli marketing célokra használjuk fel (honlapra referenciaként).

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva