Fémdekor Kft. facebook

"A főnök mesél" rovat

Szeretnéd tudni mivel telik el egy hetem?

Hétfőtől péntekig, reggel 7 órától délután 17 óráig 100%-ig a te szolgálatodban állok. Az ezen kívüli időben a családomé vagyok. Azt szeretném kérni, hogy ezt tartsd tiszteletben, mivel én is ember vagyok és szeretném, hogy az én napom is egyszer véget érjen. Lássuk, hogyan telik el egy átlagos hetem: ...

A pontos mérés a siker záloga. 3D lézeres mérési technológia.

Ez a cikk szólhatna arról is, hogy miben vagyunk mások, mint a többi lakatos cég, vagy éppen arról, hogy miért nem mi vagyunk a legolcsóbb cég. Erről nem akarok most írni, de mire a cikk végére érsz, szerintem megkapod a választ ezekre kérdésekre is. Arról szeretnék neked írni, hogy miért tudunk nagyon pontosan dolgozni és miért fogsz tőlünk minőségi terméket kapni.

„Pista Bácsi” szindróma vagy komplex megoldások?

Mielőtt elárulom neked hogyan tudsz a legtöbbet spórolni egy munkán, előbb meg kell határoznod magadban, hogy melyik embercsoporthoz tartozol. Alapvetően két csoportra tudom osztani ügyféljelöltjeinket. Az egyik csoport az amelyik sok idővel rendelkezik és maga akar mindent intézni, a másik csoport az amelyik kevés idővel és szeretné, hogy a válláról levegyenek mindet, amit csak lehet. Szeretnék elmesélni egy történetet neked.

A munkáltató és a munkavállaló az EGY család.

Sok vállalkozót ismerek és alig pár dologban különböznek csak egymástól, de két nagyon nagy különbséget véltem felfedezni.

Egy érdekes munkaajánlat egy multi cégtől

Egyszer történt velem, hogy egy multi cég megkeresett engem, hogy építsünk nekik egy hentes pult elé terelőkorlátot. Az ilyen és ehhez hasonló ajánlatkéréseket rendszerivel azonnal elutasítom, mert már sokszor belefutottam eszement szerződési feltételekbe, ami egy 30, 60, 90 napos fizetési határidővel párosul. Egy pár százezer forintos munka miatt nyilván nem fogom kockáztatni, hogy esetleg ki sem fizetnek. Valamiért ebben az esetben kíváncsi voltam és úgy gondoltam adok ajánlatot a munkára...

Csak akkor olvasd el, ha megbízható szépen dolgozó céget akarsz választani!

A "Hogyan válasszunk szakembert?" cikkemben gyakorlatilag kifejtem, hogy mire kell odafigyelned, ha megbízható céget akarsz választani. Ha még nem olvastad, akkor szerintem feltétlen olvasd el! A cikkben megemlítem azt a tényt, hogy ha egy szaki túl rövid határidőre vállal az valószínűleg nem jó szaki. Erről szeretnék egy kicsit bővebben beszélni, mivel ez több szót kíván.

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak!

Most, hogy elolvastad a címet talán azt gondolod, hogy megőrültem. Szeretném már az elején tisztázni, hogy a feltételezésed helytelen. Épeszű vagyok! Ennek a címnek nagyon egyszerű a magyarázata. Szűrni akarom az ügyfeleimet.

Jószívű vagyok vagy egyszerűen csak balek?

Ez a történet körülbelül 2 éves, de most érett meg rá, hogy kiírjam magamból és talán te is tanulhatsz belőle. Mire igazi üzletemberré váltam sok pofont kaptam az élettől és sok tanulópénz is volt az utam során, ez a történet az egyik ilyen sztorit mesél el.

A cégek 99%-a nem fizet határidőre! 30, 60, 90 napos fizetés?

Nem tudom most megfogsz e lepődni vagy sem, de az ügyfeleink 99%-a magánszemély. Ennek az-az egyszerű oka, hogy hidegrázásom van, mikor egy cég megkeres egy munkával kapcsolatban, mert már előre tudom, hogy a pénzemért kell majd szaladgálnom. Vagy én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy egyszerűen Magyarországon a cégek fizetési mentalitása egyenlő a nullával.

Hogyan válasszunk szakembert?

A minap olvastam egy cikket, ami nagyon megfogott, mivel kivételesen objektívan írt arról miként válaszon az ember szakembert az éppen megoldásra váró feladathoz. Az alábbi cikkben leírom, hogy a mi szakmánkban hogyan érdemes szakembert keresni.

Csak az nem kerül viharba, aki nem hajózik

Már gyorsan az elején tisztázni szeretném azt, hogy amit most leírok az egyáltalán nem általános nálunk, ilyen eset évente talán egyszer fordul elő a több száz átadott munka közül. Többnyire, akkor amikor a technika cserbenhagy minket és minden igyekezetünk ellenére mégis megtörténik a baj.

Kalkulátorok
Hasznos
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2017 Minden jog fenntartva